-->

Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabını inceleyeceğiz. Helen Fielding tarafından yazılan Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabı 2015-06-20 tarihinde yayınlanmıştır. Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Helen Fielding tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Kitabı Tanıtım Bülteni

Helen Fielding tarafından kaleme alınmış Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bridget Jones geri döndü! Hem de ne dönüş... Fazla kilolar almış başını gidiyor, çikolata hâlâ en zayıf nokta, evde her yer birbirine girmiş ve tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de aşk belası başında! Evet, Bridget artık iki çocuklu bekâr bir anne ve olgun bir kadın. Kırışıklıklarını fazla dert etmemeye çalışarak yazarlık kariyerine ve çekirdek ailesine odaklanmaya çalışsa da işler her zaman planladığı gibi gitmiyor. Modern kadının günlük hayatta yaşadığı güçlükler onu da zorluyor. Şu sıfır beden pantolonlara girmek için ne yapmalı? Botoksu denemeli mi? Yeni tanıştığı yakışıklı ve gizemli çocukla kaçıncı buluşmadan sonra sevişmeli?
Evlilik fikrine bir şans daha vermeli mi yoksa bu maceracı ruhu, yaşlanmaya karşı bir panzehir olarak mı kullanmalı? İşte yeni sorular, yeni maceralar… Fakat bu kez Bridget'in elinde bilgece bir silah var: deneyim. "Bu kadını kim sevmez ki!"  The New York Times "E-postalar, tweetler, flörtöz mesajlar havada uçuşuyor… Bridget için günlük hayatın en sıkıcı yanlarında bile espriyi patlatacak bir nokta var. Tam bir çılgın!" Chicago Tribune "Bridget hâlâ eskisi gibi şaşkın, ama bu kez çok daha cesur. Hayaller ile gerçeklerin buluşma noktasına davetlisiniz…"  Time "Büyük maceralar yaşadığınız fakat yıllardır görmediğiniz bir dostunuzla tekrar karşılaşmışsınız gibi…"  Closer


Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa


Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Kitabı İndirme Linkleri


Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Pdf İndirme Linkleri

Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Yandex Disk Pdf İndir

Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Google Drive Pdf İndir


Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Epub İndirme Linkleri

Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Yandex Disk Ebup İndir

Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Google Drive Epub İndir


Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Mobi İndirme Linkleri


Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Yandex Disk Mobi İndir

Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa Etiketleri

Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabı hakkında genel bilgiler, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabının yazarı kimdir, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabının özeti, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa pdf indirme linki, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa epub indirme linki, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa mobi indirme linki, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabını indir, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabı tanıtım bülteni, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa arka kapak yazısı, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabı kaç sayfa, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa hangi yayınevi tarafından basıldı, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabının türü nedir, Bridget Jones - Deliriyorum Bu Çocuğa kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information