-->

Botter Apartmanı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Botter Apartmanı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Botter Apartmanı kitabını inceleyeceğiz. Ayşe Övür tarafından yazılan Botter Apartmanı kitabı 2019-06-17 tarihinde yayınlanmıştır. Botter Apartmanı kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup REMZİ KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Botter Apartmanı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ayşe Övür tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Botter Apartmanı Kitabı Tanıtım Bülteni

Ayşe Övür tarafından kaleme alınmış Botter Apartmanı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"...Şimdi hissedilenler, birileri tarafından yüzyıl önce de hissedildiler. Onlarca asır önce de. Zaman, deli bir pervane gibi etrafımızda dönüp dururken, geçmişten gelen bilgiyi de taşır. İnsanın iradesi ancak düğümleri görüp, kabul etmeye yeter. Olmuş olanı yok etmeye değil. O halde, kaç neslin bilgisi akmıştır hücrelerimize kimbilir. Kaç kuşağın gözyaşı, mutluluğu, acısı..."   İstanbul'un en eski ve etkileyici apartmanlarından biri olan  Botter Apartmanı'nın katları arasında gezinirken, zamanın sınırlarını aşarak birbirini etkileyen yaşamlara dokunacak, geçmişte deneyimlenip, artık gücünün kalmadığı sanılan travmaların hâlâ türlü yollarla insanların hayatına sızmasına tanıklık edeceksiniz.


Botter Apartmanı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Botter Apartmanı


Botter Apartmanı Kitabı İndirme Linkleri


Botter Apartmanı Pdf İndirme Linkleri

Botter Apartmanı Yandex Disk Pdf İndir

Botter Apartmanı Google Drive Pdf İndir


Botter Apartmanı Epub İndirme Linkleri

Botter Apartmanı Yandex Disk Ebup İndir

Botter Apartmanı Google Drive Epub İndir


Botter Apartmanı Mobi İndirme Linkleri


Botter Apartmanı Yandex Disk Mobi İndir

Botter Apartmanı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Botter Apartmanı Etiketleri

Botter Apartmanı kitabı hakkında genel bilgiler, Botter Apartmanı kitabının yazarı kimdir, Botter Apartmanı kitabının özeti, Botter Apartmanı pdf indirme linki, Botter Apartmanı epub indirme linki, Botter Apartmanı mobi indirme linki, Botter Apartmanı kitabını indir, Botter Apartmanı kitabı tanıtım bülteni, Botter Apartmanı arka kapak yazısı, Botter Apartmanı kitabı kaç sayfa, Botter Apartmanı hangi yayınevi tarafından basıldı, Botter Apartmanı kitabının türü nedir, Botter Apartmanı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information