-->

Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabını inceleyeceğiz. Marc Levy tarafından yazılan Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabı 2018-12-11 tarihinde yayınlanmıştır. Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Marc Levy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Kitabı Tanıtım Bülteni

Marc Levy tarafından kaleme alınmış Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Düğününden birkaç gün önce, Julia babasının sekreterinden bir telefon alır. Önemli bir iş adamı olan babası Anthony Walsh törene katılamayacaktır. Her zaman mesafeli ve sorunlu bir ilişkileri olduğundan, Julia bu habere pek de şaşırmaz, ancak bu kez babasının mazereti haklıdır: Anthony Walsh ölmüştür. Cenazenin ertesinde onu bekleyen bir sürpriz daha vardır. O güne kadarki en tuhaf seyahatine çıkacaktır; üstelik hiç düşünmediği biriyle ve on sekiz yıl önce kaybettiği başka birine doğru. Julia'nın, söylenememiş gerçekler, itiraf edilememiş sırlarla dolu geçmişi yaşamına yeni bir yön vermesine izin verecek midir? Babasının ve Tomas'la yarım kalan ilişkisinin açtığı yaralar onu nerelere savuracaktır? Fransız edebiyatının yıldız yazarı Marc Levy'nin baştan sona macera, romantizm, aşk dolu bu romanı, dilimizin ucuna gelip de söyleyemediklerimizi yeniden düşündürecek.


Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey


Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Kitabı İndirme Linkleri


Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Pdf İndirme Linkleri

Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Yandex Disk Pdf İndir

Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Google Drive Pdf İndir


Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Epub İndirme Linkleri

Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Yandex Disk Ebup İndir

Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Google Drive Epub İndir


Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Mobi İndirme Linkleri


Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Yandex Disk Mobi İndir

Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey Etiketleri

Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabı hakkında genel bilgiler, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabının yazarı kimdir, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabının özeti, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey pdf indirme linki, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey epub indirme linki, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey mobi indirme linki, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabını indir, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabı tanıtım bülteni, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey arka kapak yazısı, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabı kaç sayfa, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey hangi yayınevi tarafından basıldı, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabının türü nedir, Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information