-->

Bir Zamanlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bir Zamanlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bir Zamanlar kitabını inceleyeceğiz. Birten Gökyay tarafından yazılan Bir Zamanlar kitabı 2010-09-17 tarihinde yayınlanmıştır. 340 sayfa olarak yayınlanan Bir Zamanlar kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup KARINCA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bir Zamanlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Birten Gökyay tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bir Zamanlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Birten Gökyay tarafından kaleme alınmış Bir Zamanlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

DEMİRYOLLARI'NIN emektar lokomotifleri bile kıskanır onun yaşam serüveni boyunca uğradığı istasyonların listesini görse. Soluklandığı ara istasyonları geçtim, ana istasyonların isimleri bile sayfalar alır. Üniversiteli Kadınlar Derneği'nden tutun, TİKA'ya, hatta Pekin'deki 4. Dünya Kadın Konferansı'na kadar uzanır o liste. Okuyup da bitirdiğinizde anlarsınız ki, bir öncü kadınla karşı karşıyasınız. Birten Gökyay, bir kadın hakları öncüsüdür; dahası demokrasi öncüsüdür. GÖKYAY'IN emek verdiği alanlardan biri de gazetecilikti. Gazete Ankara'yı yıllarca bütün zorluklara rağmen ayakta tuttu, kente farklı bir pencereden baktı. İç seslerini kaleme aldı orada. Şimdi de kitap haline getirerek gören gözlere bir şenlik demeti olarak sunuyor. Lütfen sayfaları hızla çevirmeyin, satır aralarına da dikkatle bakın; orada günümüzden eski zamanlara uzanan rengarenk bir dünyanın eşsiz pırıltılarını bulacaksınız. Faruk BİLDİRİCİ, Hürriyet Gazetesi OLUMLU düşünmenin, yılmamanın insana hayallerini gerçekleştirmek için yeni yollar açacağını; yeniliklere açık olmakla hayatımıza farklı renkler katabileceğimizi; ihtiyarlamadan yaşlanmanın nasıl mümkün olabileceğini; sevgi güven ve dayanışmanın önemini anlatıyor aynı zamanda bu deneyimli kalem...


Bir Zamanlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bir Zamanlar


Bir Zamanlar Kitabı İndirme Linkleri


Bir Zamanlar Pdf İndirme Linkleri

Bir Zamanlar Yandex Disk Pdf İndir

Bir Zamanlar Google Drive Pdf İndir


Bir Zamanlar Epub İndirme Linkleri

Bir Zamanlar Yandex Disk Ebup İndir

Bir Zamanlar Google Drive Epub İndir


Bir Zamanlar Mobi İndirme Linkleri


Bir Zamanlar Yandex Disk Mobi İndir

Bir Zamanlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bir Zamanlar Etiketleri

Bir Zamanlar kitabı hakkında genel bilgiler, Bir Zamanlar kitabının yazarı kimdir, Bir Zamanlar kitabının özeti, Bir Zamanlar pdf indirme linki, Bir Zamanlar epub indirme linki, Bir Zamanlar mobi indirme linki, Bir Zamanlar kitabını indir, Bir Zamanlar kitabı tanıtım bülteni, Bir Zamanlar arka kapak yazısı, Bir Zamanlar kitabı kaç sayfa, Bir Zamanlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Bir Zamanlar kitabının türü nedir, Bir Zamanlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information