-->

Bir Demet Çiçek Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bir Demet Çiçek Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bir Demet Çiçek kitabını inceleyeceğiz. Osman Kahveci tarafından yazılan Bir Demet Çiçek kitabı 2017-01-17 tarihinde yayınlanmıştır. Bir Demet Çiçek kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ÇIRA YAYIN GRUBU-KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bir Demet Çiçek hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Osman Kahveci tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bir Demet Çiçek Kitabı Tanıtım Bülteni

Osman Kahveci tarafından kaleme alınmış Bir Demet Çiçek kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nihayet beni karşısına alıp, ıslandığı için olması gerekenin birkaç misli ağırlığa ulaşmış olan siyah kadife ceketimi çıkarmama yardım ederken, elimdeki çiçek demetini fark etti. Gözlerini gözlerime dikti; sanki o bakışlarla aklımdan, fikrimden, kalbimden geçenleri anlıyor, damarlarıma, hücrelerime varana kadar bütün duygularımı okuyordu. Sağ elimde kutsal bir emanetmiş gibi tuttuğum çiçek demetini ona uzatırken; "Bunu senin için toplamıştım anacığım, ama biraz örselendi" dedim.  Sevgili, güzel, melek huylu, canım anacığım çiçekleri elimden aldıktan sonra beni kendine doğru çekerek ömrüm boyunca hiç unutmadığım, unutamayacağım bir sevgiyle bağrına bastı. Artık hiçbir üşüme hissi duymuyor, o mübarek ana sıcaklığını ta içimde, bütün benliğimde hissediyordum. "Sevgili yavrum! Bana armağanların en iyisini, en güzelini verdin, sana teşekkür ederim… " Gözlerime dikkatle baktı ve; "Bu çiçekleri ömür boyu saklayacağım, hatta vefatımda mezarıma koymalarını vasiyet edeceğim" dedi... Her biri diğerinden daha  duygusal ve bizden,  kitaptaki sekiz ayrı hikayeyi okuduğunuzda; bu  milletin ve toprakların bir ferdi olduğunuza bir kez daha şükredeceksiniz....


Bir Demet Çiçek Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bir Demet Çiçek


Bir Demet Çiçek Kitabı İndirme Linkleri


Bir Demet Çiçek Pdf İndirme Linkleri

Bir Demet Çiçek Yandex Disk Pdf İndir

Bir Demet Çiçek Google Drive Pdf İndir


Bir Demet Çiçek Epub İndirme Linkleri

Bir Demet Çiçek Yandex Disk Ebup İndir

Bir Demet Çiçek Google Drive Epub İndir


Bir Demet Çiçek Mobi İndirme Linkleri


Bir Demet Çiçek Yandex Disk Mobi İndir

Bir Demet Çiçek Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bir Demet Çiçek Etiketleri

Bir Demet Çiçek kitabı hakkında genel bilgiler, Bir Demet Çiçek kitabının yazarı kimdir, Bir Demet Çiçek kitabının özeti, Bir Demet Çiçek pdf indirme linki, Bir Demet Çiçek epub indirme linki, Bir Demet Çiçek mobi indirme linki, Bir Demet Çiçek kitabını indir, Bir Demet Çiçek kitabı tanıtım bülteni, Bir Demet Çiçek arka kapak yazısı, Bir Demet Çiçek kitabı kaç sayfa, Bir Demet Çiçek hangi yayınevi tarafından basıldı, Bir Demet Çiçek kitabının türü nedir, Bir Demet Çiçek kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information