-->

Beyaz Kasımpatı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beyaz Kasımpatı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beyaz Kasımpatı kitabını inceleyeceğiz. Mary Lynn Bracht tarafından yazılan Beyaz Kasımpatı kitabı 2018-12-14 tarihinde yayınlanmıştır. Beyaz Kasımpatı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ARKADYA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beyaz Kasımpatı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mary Lynn Bracht tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beyaz Kasımpatı Kitabı Tanıtım Bülteni

Mary Lynn Bracht tarafından kaleme alınmış Beyaz Kasımpatı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayata tutun, bir gün özgür kalacaksın…   Kore 1943. On altı yaşındaki Hana, tüm hayatını Japon istilası altında geçirir. Yaşadığı adanın bir geleneği olarak dalgıç olan Hana, çoğu Korelinin bilmediği özgürlüğü denizde tadar. Ta ki Japon askerlerinin güvenilir gördüğü ada sahiline ayak basana kadar… Hana, küçük kız kardeşini korumak için kendini feda eder ve Japon askerlerine esir düşer. Ailesini, sevdiklerini, evim diye bildiği toprakları ardında bırakmak zorunda kalan Hana, Japonya ordusuna hizmet etmek için Mançurya'ya gönderilir. Artık o bir Sakura'dır ve hayallerinde yuvasına dönmek vardır.   Güney Kore 2011. Emi son altmış yılını yaşanılanları unutmaya çalışarak geçirse de kız kardeşinin onun için yaptığı fedakârlığı bir türlü zihninden silemez. Bu vicdan azabından kurtulmak için geçmişiyle barışmaya kararlıdır. Tüm ailesini kaybetmesine, korkunç bir evlilik yaşamasına rağmen çocukları için bu saplantıdan kurtulmak zorundadır. Acaba Emi kendini affetmek için savaşın korkunç sonuçlarıyla yüzleşebilecek midir?   İkinci Dünya Savaşı döneminde yaşanan ve günümüzde hâlâ etkisini gösteren gerçek olaylardan esinlenilerek kaleme alınan Beyaz Kasımpatı, koşullara rağmen kardeş sevgisinin her şeyden üstün olduğunu ortaya koyan bir başyapıt. Merak uyandıran, umut dolu bu romanı soluksuz okuyacaksınız.  "Beyaz Kasımpatı muhteşem olay örgüsüyle hem tarihi detayları barındırıyor hem de duyguyu tamamen hissettiriyor." Publishers Weekly


Beyaz Kasımpatı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beyaz Kasımpatı


Beyaz Kasımpatı Kitabı İndirme Linkleri


Beyaz Kasımpatı Pdf İndirme Linkleri

Beyaz Kasımpatı Yandex Disk Pdf İndir

Beyaz Kasımpatı Google Drive Pdf İndir


Beyaz Kasımpatı Epub İndirme Linkleri

Beyaz Kasımpatı Yandex Disk Ebup İndir

Beyaz Kasımpatı Google Drive Epub İndir


Beyaz Kasımpatı Mobi İndirme Linkleri


Beyaz Kasımpatı Yandex Disk Mobi İndir

Beyaz Kasımpatı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beyaz Kasımpatı Etiketleri

Beyaz Kasımpatı kitabı hakkında genel bilgiler, Beyaz Kasımpatı kitabının yazarı kimdir, Beyaz Kasımpatı kitabının özeti, Beyaz Kasımpatı pdf indirme linki, Beyaz Kasımpatı epub indirme linki, Beyaz Kasımpatı mobi indirme linki, Beyaz Kasımpatı kitabını indir, Beyaz Kasımpatı kitabı tanıtım bülteni, Beyaz Kasımpatı arka kapak yazısı, Beyaz Kasımpatı kitabı kaç sayfa, Beyaz Kasımpatı hangi yayınevi tarafından basıldı, Beyaz Kasımpatı kitabının türü nedir, Beyaz Kasımpatı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information