-->

Beyaz Işık Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beyaz Işık Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beyaz Işık kitabını inceleyeceğiz. Rudy Rucker tarafından yazılan Beyaz Işık kitabı 2007-06-25 tarihinde yayınlanmıştır. Beyaz Işık kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup PAN YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beyaz Işık hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Rudy Rucker tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beyaz Işık Kitabı Tanıtım Bülteni

Rudy Rucker tarafından kaleme alınmış Beyaz Işık kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Felix Rayman ilgisiz öğrencilerine matematik anlatmakla günlerini geçiren, Cantor'un Süreklilik Problemi'yle boğuşan ve boş vakitlerinde ofiste yerde uyuyan bir matematik öğretmenidir. Rüyaları ona sonsuzluğa ulaşmanın yollarını gösterecektir. Böylece Einstein ve Cantor ile karşılaşacak, bir hamam böceği ile birlikte Beyaz Işık'a doğru yola çıkabilecektir. Rudy Rucker, dünya çapında bir matematikçidir. Matematik kitaplarının yanı sıra çok sayıda bilim kurgu romanı da yayımlanmıştır. Siberpunka alternatif olarak transreal olarak adlandırdığı bir tarz geliştirmiştir. Bu tarzın özü gerçek hayatın fantastik terimlerle ifade edilmesidir. Hayatın Sırrı, Beyaz Işık, Seks Küresi transreal romanlarıdır.


Beyaz Işık Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beyaz Işık


Beyaz Işık Kitabı İndirme Linkleri


Beyaz Işık Pdf İndirme Linkleri

Beyaz Işık Yandex Disk Pdf İndir

Beyaz Işık Google Drive Pdf İndir


Beyaz Işık Epub İndirme Linkleri

Beyaz Işık Yandex Disk Ebup İndir

Beyaz Işık Google Drive Epub İndir


Beyaz Işık Mobi İndirme Linkleri


Beyaz Işık Yandex Disk Mobi İndir

Beyaz Işık Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beyaz Işık Etiketleri

Beyaz Işık kitabı hakkında genel bilgiler, Beyaz Işık kitabının yazarı kimdir, Beyaz Işık kitabının özeti, Beyaz Işık pdf indirme linki, Beyaz Işık epub indirme linki, Beyaz Işık mobi indirme linki, Beyaz Işık kitabını indir, Beyaz Işık kitabı tanıtım bülteni, Beyaz Işık arka kapak yazısı, Beyaz Işık kitabı kaç sayfa, Beyaz Işık hangi yayınevi tarafından basıldı, Beyaz Işık kitabının türü nedir, Beyaz Işık kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information