-->

Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabını inceleyeceğiz. Kurt Aldeer tarafından yazılan Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabı 2006-05-03 tarihinde yayınlanmıştır. Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup ERKO YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kurt Aldeer tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Kitabı Tanıtım Bülteni

Kurt Aldeer tarafından kaleme alınmış Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Myke bu macerasında Arap Teröristlerle karşılaşıyor. Rus Mafyası ve İsrail örgütü Mossad da işin içine karışıyor Myke bu defa cinayetle de suçlanıyor, sadece caniler teröristler ve kaçakçılarla değil, aynı zamanda polis merkezi içişleri bölümüyle de savaşmak zorunda kalıyor. Kendini tutuklamak isteyenlerle de uğraşan Myke bu defa kendi çöplüğü New York'ta kovalanıyor, kurşunlanıyor, bıçak ve beyaz zehirle de karşı karşıya geliyor.. Sinagog bombacıları, bir Mossad ajanı, teröristler, mafya ve kirli polisler Myke'ın yoluna çıkan çeşitli insanlar.. Ayrıca tabii Kadınlar.. Sarışın ve esmer dilberler.. Myke geçtiği yerlerde gene pek çok Ceset bırakıyor. Mike Hammer bütün dünyada tanınan çok özel bir dedektif. Öyle ki çeşitli ülkelerde benzer isimlerle onun maceralarını örnek alan çeşitli dedektif romanları yazılmış. Kemal Tahir de bu en atılgan, gözünü budaktan sakınmayan, kadınları seven ve kadınların da hayran olduğu güçlü dedektif tiplemesini örnek alarak Mayk Hammer adıyla romanlarına konuk etmiş. Myke Hammer de aynı şekilde örneklerden biri. Myke belki de Mike'dan da Mayk'dan da daha sevimli biri. Çünkü bütün maço davranışlarının yanı sıra çok hisli ve sevecen..


Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası


Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Kitabı İndirme Linkleri


Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Pdf İndirme Linkleri

Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Yandex Disk Pdf İndir

Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Google Drive Pdf İndir


Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Epub İndirme Linkleri

Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Yandex Disk Ebup İndir

Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Google Drive Epub İndir


Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Mobi İndirme Linkleri


Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Yandex Disk Mobi İndir

Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası Etiketleri

Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabı hakkında genel bilgiler, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabının yazarı kimdir, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabının özeti, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası pdf indirme linki, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası epub indirme linki, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası mobi indirme linki, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabını indir, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabı tanıtım bülteni, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası arka kapak yazısı, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabı kaç sayfa, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası hangi yayınevi tarafından basıldı, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabının türü nedir, Benim Güzel Katillerim / Bir Myke Hammer Macerası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information