-->

Beethoven’in Odası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beethoven'in Odası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beethoven'in Odası kitabını inceleyeceğiz. Serdar Aydın tarafından yazılan Beethoven'in Odası kitabı 2017-02-01 tarihinde yayınlanmıştır. Beethoven'in Odası kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup MEDAKİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beethoven'in Odası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Serdar Aydın tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beethoven'in Odası Kitabı Tanıtım Bülteni

Serdar Aydın tarafından kaleme alınmış Beethoven'in Odası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Elimin titremesinin sabahın soğuğundan mı, yoksa az önce yaşanan gergin ortamdan mı kaynaklandığını düşünürken, ağır olduğu her halinden belli olan sandalyeyi bir çırpıda kaldıran sarışın kısa saçlı genç bir kız "Siz Otto Weis olmalısınız!" dedi. İlk defa benden söz ediyorlardı ve ilk defa onlar tarafından ciddiye alındığımı hissediyordum. Çok hoşuma gitmişti bu; alkışladım hepsini ayakta! Mutfak söylemişti bunu bana; eşyaları mutlu etmek zordur, demişti.   Derin bir uykuya dalmış, uyandığımda ise bir böceğe dönüştüğümü fark etmiştim. Ansızın, bir böceğe. Nasıl olurdu da uyurken bir böceğe dönüşebilirdi ki insan? Kafamdaki seslerden, beni yargılayıp Hüküm veren seslerden kurtulmak istedim… Ne hükmünüze ihtiyacım var ne de sevginize; anlayışınıza… Tek istediğim sessizlik.   Sonra… Sustu müzik, edebiyata yatırdı soluğunu. Ben, bir vuruşluk sus verdim.    Arka kapaktan … Otto Weininger 3 Nisan 1880'de Viyana'da doğdu. 4 Ekim 1903'de intihar etti. Haziran 1902'de, Viyana Üniversitesi Felsefe Fakültesi, Eros ve Tin adlı tezini kabul ederek, kendisine doktor unvanını verdi. Dünya üzerinde 23 yıl 5 ay yaşadı. Otto Weininger, yirmi üç yaşındayken, ilk ve tek kitabı Cinsiyet ve Karakter (Geschlecht Und Charakter) henüz yayımlanmışken, Viyana'da, Schwarzspanierstraße'de, on beş numaralı binada bulunan bir odada, göğsüne bir kurşun sıkarak intihar etmiştir!.. Kimdir Otto Weininger? Neden intihar etmiştir? Beethoven ile olan varoluş ilişkisi nedir ve intihar etmek için Beethoven'in öldüğü bu odayı hangi gerekçeyle seçmiştir? … Beethoven'ın Odası, 'Otto Weininger'in Beethoven'ın odasında kendini öldürmesi' teması üzerine, MedaKitap Tayfasının yazdığı öykü ve yazılardan oluşan bir 'Ortak Kitap'. MedaKitap Yayınları bu kitapla 1. yaş gününü kutlarken, her yıl sorumluluğunu başka bir Tayfa'nın alacağı yeni ortak kitaplarla gelmeyi de taahhüt ediyor. 


Beethoven'in Odası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beethoven'in Odası


Beethoven'in Odası Kitabı İndirme Linkleri


Beethoven'in Odası Pdf İndirme Linkleri

Beethoven'in Odası Yandex Disk Pdf İndir

Beethoven'in Odası Google Drive Pdf İndir


Beethoven'in Odası Epub İndirme Linkleri

Beethoven'in Odası Yandex Disk Ebup İndir

Beethoven'in Odası Google Drive Epub İndir


Beethoven'in Odası Mobi İndirme Linkleri


Beethoven'in Odası Yandex Disk Mobi İndir

Beethoven'in Odası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beethoven'in Odası Etiketleri

Beethoven'in Odası kitabı hakkında genel bilgiler, Beethoven'in Odası kitabının yazarı kimdir, Beethoven'in Odası kitabının özeti, Beethoven'in Odası pdf indirme linki, Beethoven'in Odası epub indirme linki, Beethoven'in Odası mobi indirme linki, Beethoven'in Odası kitabını indir, Beethoven'in Odası kitabı tanıtım bülteni, Beethoven'in Odası arka kapak yazısı, Beethoven'in Odası kitabı kaç sayfa, Beethoven'in Odası hangi yayınevi tarafından basıldı, Beethoven'in Odası kitabının türü nedir, Beethoven'in Odası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information