-->

Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabını inceleyeceğiz. Julie Buxbaum tarafından yazılan Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabı 2019-07-04 tarihinde yayınlanmıştır. Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Julie Buxbaum tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Kitabı Tanıtım Bülteni

Julie Buxbaum tarafından kaleme alınmış Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ya ruh eşiniz aslında hiç tanışmadığınız biriyse?   Jessie'ye dair her şey yanlıştı. En azından, Los Angeles'ın en pahalı okullarından birindeki ilk haftasında öyle hissediyordu. Annesi öleli neredeyse iki sene olmuştu ve babası internetten tanıştığı bir kadınla evlenmeye karar verdiği için Jessie tüm hayatını ardında bırakarak ülkenin diğer ucuna taşınmak ve yepyeni bir aileye uyum sağlamak zorundaydı.   Tam da eski hayatına nasıl dönebileceğini düşünürken, kendisine Biri Hiçbiri (kısaca BH) diyen ve ona yeni okulunda yol göstermeyi teklif eden bir yabancıdan bir e-posta aldı. BH ile arasındaki çekim o kadar güçlüydü ki tüm bunların acımasız bir şaka olması ihtimali bile duygularına söz geçirmesini sağlayamadı.   Kaderin cilvesi ve biraz da umutsuzluğun katkısıyla Jessie'yi bekleyen büyük bir karar vardı: Gerçek aşkını parmaklarının ucunda mı, yoksa her gün gördüğü gizemli yakışıklıda mı bulacaktı?   "Bu roman hakkında üç şey: (1) Bayıldım. (2) Hayır, gerçekten BAYILDIM. (3) Keşke her gence bunu okumasını söyleyebilsem." —Jodi Picoult   "Bu kitap hakkında üç şey: (1) Romantik, komik ve sevimli; (2) kitabın odaklandığı gizem sayesinde son sayfaya kadar soluksuz okuyacaksınız; (3) asla pişman olmayacaksınız." —Jennifer R. Smith   "Sanal aşk mı, yoksa gerçek hayattaki mi kazanacak? Bu sorunun cevabını ararken sayfaların nasıl aktığını anlamayacaksınız." —Publishers Weekly   "Yas, aile, büyümenin getirdiği zorluk ve karmaşa gibi zor konuları romantik ve esprili bir dille anlatarak harikalar yaratmış." —Booklist   "E-posta ve mesajlaşmalarla desteklenen büyüleyici kurgusu sizi beklemediğiniz bir sona sürükleyecek. Şaşırmaya hazır olun." —School Library Journal   "Uzun süre aklınızdan çıkmayacak." —Image


Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bana Üç Şey Söyle (Ciltli)


Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri


Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Pdf İndirme Linkleri

Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Yandex Disk Pdf İndir

Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Google Drive Pdf İndir


Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Epub İndirme Linkleri

Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Yandex Disk Ebup İndir

Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Google Drive Epub İndir


Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Mobi İndirme Linkleri


Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Yandex Disk Mobi İndir

Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) Etiketleri

Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabı hakkında genel bilgiler, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabının özeti, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) pdf indirme linki, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) epub indirme linki, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) mobi indirme linki, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabını indir, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabı tanıtım bülteni, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) arka kapak yazısı, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabı kaç sayfa, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) hangi yayınevi tarafından basıldı, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabının türü nedir, Bana Üç Şey Söyle (Ciltli) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information