-->

Bahar Kokusu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bahar Kokusu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bahar Kokusu kitabını inceleyeceğiz. Rita Hunter tarafından yazılan Bahar Kokusu kitabı 2019-04-16 tarihinde yayınlanmıştır. Bahar Kokusu kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bahar Kokusu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Rita Hunter tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bahar Kokusu Kitabı Tanıtım Bülteni

Rita Hunter tarafından kaleme alınmış Bahar Kokusu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tarihi aşk romanlarının sevilen yazarlarından Rita Hunter'ın yeni kitabı Bahar Kokusu Epsilon'da!   Geçmişi ile bugün arasında sıkışmış bir kadın  ve ona hem korkuyu hem de tutkuyu vadeden gururlu bir adam...   Hiç kimse sır saklamanın önemini Alison Taylor'dan daha iyi bilemez. Düşmüş kadınlar için barınak olan Umut Evi'nin erdem kraliçesi, ketum ve gösterişten uzak kimliği sayesinde kendini adadığı bu sahte dünyanın içinde neredeyse görünmezdir.   Hayatının değiştiği fırtınalı gecede onu sevdiği herkesi geride bırakmaya zorlayan tehdit yeniden hayatına girince Alison Taylor, kaçmak yerine doğrudan soruna  odaklanmaya karar verir. Ancak hesap edemediği şey, Alison'ın varlığını sevdikleri için hakaret olarak gören kibirli bir adamın öfkesidir.   Aristokrasinin kusursuz temsilcilerinden biri olarak görülen Wakefield Markisi Tristan Talbot, ahlaki yozlaşmanın süzgecinden geçemeyen kişilere karşı gösterdiği katı tutumuyla da tanınmaktadır. İki sene önce son derece uygunsuz şartlarda dikkatini çekme hatasına düşen kadın, yeniden karşısına çıkarak ve daha kötüsü ailesine yaklaşmaya çalışarak öfke ve merakını harekete geçirir.   İlginç tesadüfler çok geçmeden kaçınılmaz karşılaşmalara dönüşürken, geçmişte aralarında parlayan kıvılcım yerini hızla büyüyen bir ateşe bırakır.     "Siz ağlıyor musunuz Bayan Taylor? Hayır, ben ağlamam. Tristan bu hızlı yanıtın saçmalığı karşısında gülmek istedi ama kadının pürüzsüz yanağından yuvarlanıp çenesinin altında kaybolan gözyaşının geride bıraktığı ize bakarken gülmek içinden gelmiyordu. Yavaşça onu kendine çevirdi, gözlerini görmek istiyordu ve... Lanet olsun.   Huysuz bir çocuk ya da histerik bir kadın... ağlayan kim olursa olsun, gözyaşlarından önce yüzün¸ acıklı hisleri kaplardı. Fakat Alison Taylor'ın yüzünde donuk bir üzüntü ve taptaze bir pembelik dışında sadece sicim gibi yaşlar vardı. Ne yüzün buruşturuyor ne de titriyordu. Buna rağmen Tristan... daha önce bu kadar kederli bir yüz görmediğini düşünüyordu."


Bahar Kokusu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bahar Kokusu


Bahar Kokusu Kitabı İndirme Linkleri


Bahar Kokusu Pdf İndirme Linkleri

Bahar Kokusu Yandex Disk Pdf İndir

Bahar Kokusu Google Drive Pdf İndir


Bahar Kokusu Epub İndirme Linkleri

Bahar Kokusu Yandex Disk Ebup İndir

Bahar Kokusu Google Drive Epub İndir


Bahar Kokusu Mobi İndirme Linkleri


Bahar Kokusu Yandex Disk Mobi İndir

Bahar Kokusu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bahar Kokusu Etiketleri

Bahar Kokusu kitabı hakkında genel bilgiler, Bahar Kokusu kitabının yazarı kimdir, Bahar Kokusu kitabının özeti, Bahar Kokusu pdf indirme linki, Bahar Kokusu epub indirme linki, Bahar Kokusu mobi indirme linki, Bahar Kokusu kitabını indir, Bahar Kokusu kitabı tanıtım bülteni, Bahar Kokusu arka kapak yazısı, Bahar Kokusu kitabı kaç sayfa, Bahar Kokusu hangi yayınevi tarafından basıldı, Bahar Kokusu kitabının türü nedir, Bahar Kokusu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information