-->

Ayağa Oyna Pohnpeı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ayağa Oyna Pohnpeı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ayağa Oyna Pohnpeı kitabını inceleyeceğiz. Paul Watson tarafından yazılan Ayağa Oyna Pohnpeı kitabı 2014-06-11 tarihinde yayınlanmıştır. 264 sayfa olarak yayınlanan Ayağa Oyna Pohnpeı kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup DOMİNGO YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ayağa Oyna Pohnpeı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Paul Watson tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ayağa Oyna Pohnpeı Kitabı Tanıtım Bülteni

Paul Watson tarafından kaleme alınmış Ayağa Oyna Pohnpeı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Dünyanın En Zayıf Futbol Ülkelerinden Birinde Futbolun En Güzel Hikayelerinden Biri Yazıldı" "Tutku ve samimiyet yüklü" FourFourTwo Bir gün, tam olarak söylemek gerekirse 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Andorra'nın Rusya ile oynadığı ve sadece 1-0 yenilip beklenmedik bir başarıya imza attığı gün, futbol yazarı Paul Watson ve dostu Matt Condrad bir plan yaptılar: Dünyanın en kötü milli takımını bul, o ülkenin vatandaşı ol ve milli formayla sahaya çık. "Hayal işte!" der geçerdik; şayet bu iki genç o günden yirmi bir ay sonra kendilerini evlerinden on üç bin kilometre uzakta, Pasifik Okyanusu'nun ortasında küçük bir ada olan Pohnpei'in kurbağalar tarafından ele geçirilmiş futbol sahasında antrenör olarak bulmuş olmasalardı. Ayağa Oyna Pohnpei, dünyanın en zayıf futbol ülkesini tarihteki ilk galibiyetine taşımak uğruna girişilen çılgınca çabanın tümüyle gerçek, fazlasıyla samimi ve bir o kadar da eğlenceli hikayesi. Tutkulu iki genç adamın dünyanın öteki ucunda futbolun yüzünü ve kendilerine tümüyle yabancı insanların hayatlarını nasıl değiştirebileceğini anlatıyor. Bize zamanında futbola neden "güzel oyun" dediğimizi hatırlatıyor.


Ayağa Oyna Pohnpeı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ayağa Oyna Pohnpeı


Ayağa Oyna Pohnpeı Kitabı İndirme Linkleri


Ayağa Oyna Pohnpeı Pdf İndirme Linkleri

Ayağa Oyna Pohnpeı Yandex Disk Pdf İndir

Ayağa Oyna Pohnpeı Google Drive Pdf İndir


Ayağa Oyna Pohnpeı Epub İndirme Linkleri

Ayağa Oyna Pohnpeı Yandex Disk Ebup İndir

Ayağa Oyna Pohnpeı Google Drive Epub İndir


Ayağa Oyna Pohnpeı Mobi İndirme Linkleri


Ayağa Oyna Pohnpeı Yandex Disk Mobi İndir

Ayağa Oyna Pohnpeı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ayağa Oyna Pohnpeı Etiketleri

Ayağa Oyna Pohnpeı kitabı hakkında genel bilgiler, Ayağa Oyna Pohnpeı kitabının yazarı kimdir, Ayağa Oyna Pohnpeı kitabının özeti, Ayağa Oyna Pohnpeı pdf indirme linki, Ayağa Oyna Pohnpeı epub indirme linki, Ayağa Oyna Pohnpeı mobi indirme linki, Ayağa Oyna Pohnpeı kitabını indir, Ayağa Oyna Pohnpeı kitabı tanıtım bülteni, Ayağa Oyna Pohnpeı arka kapak yazısı, Ayağa Oyna Pohnpeı kitabı kaç sayfa, Ayağa Oyna Pohnpeı hangi yayınevi tarafından basıldı, Ayağa Oyna Pohnpeı kitabının türü nedir, Ayağa Oyna Pohnpeı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information