-->

Aşka Verilmiş Muhtıra Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşka Verilmiş Muhtıra Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşka Verilmiş Muhtıra kitabını inceleyeceğiz. Yahya Akengin tarafından yazılan Aşka Verilmiş Muhtıra kitabı 2009-01-01 tarihinde yayınlanmıştır. Aşka Verilmiş Muhtıra kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup AKÇAĞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşka Verilmiş Muhtıra hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yahya Akengin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşka Verilmiş Muhtıra Kitabı Tanıtım Bülteni

Yahya Akengin tarafından kaleme alınmış Aşka Verilmiş Muhtıra kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"...Kapitalizmin acımasızlığı, ezilmişleri bir daha, bir daha ezip geçmesi diye bir takıntısı vardi ki, ondan kurtulamıyordu. Ama şu Çıkrıkçılar Yokuşu'nda ve şu eski hanlarda sadece esnaflık var gibiydi. Neden kendisi de bir dürüst esnaf olmasındı? Adını "kumaşistan" dedirten şu yokuşun ötesinde bakırcılar çarşısı başlıyor ve parıltıları ile her yanı kaplıyordu. Faruk Hoca'nın buraya da "bakıristan" diyesi geliyordu. Sonra yün yapağılarının harman yeri başlıyordu. İnsanın içini ve ruhunu ısıtan garip bir sıcaklık yayılıyordu, beyaz, mor, alaca yapağılardan. Sonra, kaderine terk edilmiş, asırların yorgunluğuna dayanamayıp, sahipsiz bırakılmışlığın kahrı ile kendini bırakmış yapılar… Hepisinin hayat hikayeleri vardı. Esnafla daldığı sohbetlerde o kırık dökük hikayeleri dinlerken, geçmiş zaman dehlizlerinde dolaşıyordu. Şurası Pirinçhan, on sekizinci yüzyıldan… Solunda, yokuşun başında, Kale'nin çarprazında, dondurulmuş zamanların gomgunu vurur gibi duran saat kulesi ile göze göze bakışan Çengelhan, on altıncı yüzyıl hatırası... yanı başında Çukurhan, eteklerine daldığı Kale'yi, dişleri dökülmüş bir sevgili hüznüyle seyreder gibi..."


Aşka Verilmiş Muhtıra Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşka Verilmiş Muhtıra


Aşka Verilmiş Muhtıra Kitabı İndirme Linkleri


Aşka Verilmiş Muhtıra Pdf İndirme Linkleri

Aşka Verilmiş Muhtıra Yandex Disk Pdf İndir

Aşka Verilmiş Muhtıra Google Drive Pdf İndir


Aşka Verilmiş Muhtıra Epub İndirme Linkleri

Aşka Verilmiş Muhtıra Yandex Disk Ebup İndir

Aşka Verilmiş Muhtıra Google Drive Epub İndir


Aşka Verilmiş Muhtıra Mobi İndirme Linkleri


Aşka Verilmiş Muhtıra Yandex Disk Mobi İndir

Aşka Verilmiş Muhtıra Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşka Verilmiş Muhtıra Etiketleri

Aşka Verilmiş Muhtıra kitabı hakkında genel bilgiler, Aşka Verilmiş Muhtıra kitabının yazarı kimdir, Aşka Verilmiş Muhtıra kitabının özeti, Aşka Verilmiş Muhtıra pdf indirme linki, Aşka Verilmiş Muhtıra epub indirme linki, Aşka Verilmiş Muhtıra mobi indirme linki, Aşka Verilmiş Muhtıra kitabını indir, Aşka Verilmiş Muhtıra kitabı tanıtım bülteni, Aşka Verilmiş Muhtıra arka kapak yazısı, Aşka Verilmiş Muhtıra kitabı kaç sayfa, Aşka Verilmiş Muhtıra hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşka Verilmiş Muhtıra kitabının türü nedir, Aşka Verilmiş Muhtıra kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information