-->

Aşka Teslim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşka Teslim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşka Teslim kitabını inceleyeceğiz. Sophie Jordan tarafından yazılan Aşka Teslim kitabı 2014-02-12 tarihinde yayınlanmıştır. Aşka Teslim kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşka Teslim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sophie Jordan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşka Teslim Kitabı Tanıtım Bülteni

Sophie Jordan tarafından kaleme alınmış Aşka Teslim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Etrafınızı Duvarlarla Örseniz de Aşk Bir Yolunu Bulur ... SOPHIE JORDAN Leydi Astrid Derring yıllar boyunca birkaç hizmetçiyle, arkadaşlarından ödünç aldığı kıyafetlerle ve katıldığı balolarda karnını doyurarak hayatını sürdürmüştür. Onu terk eden kocasının yaşattığı utancı üzerinden bir türlü atamayan Astrid, peşindeki soylu erkeklerin ahlaksız tekliflerine boyun eğmemiştir. Kocasının sahte kimlikle İskoçya'da yaşadığını ve zengin bir ailenin kızıyla evleneceğini duyunca yapması gereken tek şey olduğunu düşünür: O evliliği durdurmalıdır. İskoçya yolunda yaşadığı talihsizlikler sonunda karşısına sert ve kibirli bir Amerikalı olan Griffin Shaw çıkar. Astrid kendini, buzdan duvarlarını eritebilecek vahşi bir adamın yardımıyla, bilmediği bir ülkede kanundan kaçarken bulacaktır... "Keyifli, çekici ve yepyeni bir öykü. Kesinlikle cezbedici." Romantic Times Book Reviews


Aşka Teslim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşka Teslim


Aşka Teslim Kitabı İndirme Linkleri


Aşka Teslim Pdf İndirme Linkleri

Aşka Teslim Yandex Disk Pdf İndir

Aşka Teslim Google Drive Pdf İndir


Aşka Teslim Epub İndirme Linkleri

Aşka Teslim Yandex Disk Ebup İndir

Aşka Teslim Google Drive Epub İndir


Aşka Teslim Mobi İndirme Linkleri


Aşka Teslim Yandex Disk Mobi İndir

Aşka Teslim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşka Teslim Etiketleri

Aşka Teslim kitabı hakkında genel bilgiler, Aşka Teslim kitabının yazarı kimdir, Aşka Teslim kitabının özeti, Aşka Teslim pdf indirme linki, Aşka Teslim epub indirme linki, Aşka Teslim mobi indirme linki, Aşka Teslim kitabını indir, Aşka Teslim kitabı tanıtım bülteni, Aşka Teslim arka kapak yazısı, Aşka Teslim kitabı kaç sayfa, Aşka Teslim hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşka Teslim kitabının türü nedir, Aşka Teslim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information