-->

Arayış Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Arayış Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Arayış kitabını inceleyeceğiz. Nahit Duru tarafından yazılan Arayış kitabı 2012-06-08 tarihinde yayınlanmıştır. 280 sayfa olarak yayınlanan Arayış kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup İMGE KİTABEVİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Arayış hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nahit Duru tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Arayış Kitabı Tanıtım Bülteni

Nahit Duru tarafından kaleme alınmış Arayış kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nahit Duru bu kitabında, 12 Eylül darbesinin henüz birinci yılında, çok zor koşullar altında verilen bir demokrasi ve basın özgürlüğü mücadelesini anlatıyor ve yakın tarihin pek bilinmeyen bir yönünü, Ecevit'in özel notlarıyla, Ertuğrul Özkök'ten Aydın Doğan'a, Murat Yetkin'den Oruç Aruoba'ya kadar, bugünden bakıldığında okura çok şaşırtıcı gelecek isimlerin çabalarına da yer vererek aydınlatıyor.


Arayış Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Arayış


Arayış Kitabı İndirme Linkleri


Arayış Pdf İndirme Linkleri

Arayış Yandex Disk Pdf İndir

Arayış Google Drive Pdf İndir


Arayış Epub İndirme Linkleri

Arayış Yandex Disk Ebup İndir

Arayış Google Drive Epub İndir


Arayış Mobi İndirme Linkleri


Arayış Yandex Disk Mobi İndir

Arayış Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Arayış Etiketleri

Arayış kitabı hakkında genel bilgiler, Arayış kitabının yazarı kimdir, Arayış kitabının özeti, Arayış pdf indirme linki, Arayış epub indirme linki, Arayış mobi indirme linki, Arayış kitabını indir, Arayış kitabı tanıtım bülteni, Arayış arka kapak yazısı, Arayış kitabı kaç sayfa, Arayış hangi yayınevi tarafından basıldı, Arayış kitabının türü nedir, Arayış kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information