-->

Aradığım Sensin Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aradığım Sensin Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aradığım Sensin kitabını inceleyeceğiz. Stephanie Laurens tarafından yazılan Aradığım Sensin kitabı 2013-08-12 tarihinde yayınlanmıştır. Aradığım Sensin kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aradığım Sensin hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Stephanie Laurens tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aradığım Sensin Kitabı Tanıtım Bülteni

Stephanie Laurens tarafından kaleme alınmış Aradığım Sensin kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kadın kesinlikle bir leydiydi. Yine de, bu durum Max'a daha önce hiç engel olmamıştı. Ve şimdi, daha dikkatle bakınca, kızın sandığı kadar genç olmadığını da fark edebiliyordu. Böylesi daha da iyiydi. Gözlerinin arka tarafında bir kez daha kendini gösteren acı, sesinin sert çıkmasına neden oldu. "Siz de kimsiniz?"Caroline, bu sert soru karşısında duruşunu hiç bozmadan yanıtladı: "Adım Caroline Twinning. Ve eğer siz gerçekten Twyford Dükü'yseniz, korkarım sizin vesayetiniz altındayım."Max Rotherbridge buna inanamıyordu. Twyford Düklüğü'yle birlikte –Londra'nın en şöhretli çapkını olmasına rağmen– muhteşem güzelliğe sahip dört kız kardeşin vesayetini de devralmıştı! Bunlara dayanılmaz bir güzelliğe sahip Caroline Twinning de dahildi. Twinning kardeşlerin en büyüğü olan Caroline, Max'ın bir kadında aradığı her şeye sahipti, ancak Max bile vesayeti altındaki bir kadını baştan çıkaramazdı… yoksa çıkarabilir miydi?"Laurens ışıl ışıl yazıyor."Publishers Weekly"Kitabı elime almam için Laurens'ın adını kapakta görmem yetiyor."- New York Times çoksatan yazarı Linda Howard


Aradığım Sensin Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aradığım Sensin


Aradığım Sensin Kitabı İndirme Linkleri


Aradığım Sensin Pdf İndirme Linkleri

Aradığım Sensin Yandex Disk Pdf İndir

Aradığım Sensin Google Drive Pdf İndir


Aradığım Sensin Epub İndirme Linkleri

Aradığım Sensin Yandex Disk Ebup İndir

Aradığım Sensin Google Drive Epub İndir


Aradığım Sensin Mobi İndirme Linkleri


Aradığım Sensin Yandex Disk Mobi İndir

Aradığım Sensin Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aradığım Sensin Etiketleri

Aradığım Sensin kitabı hakkında genel bilgiler, Aradığım Sensin kitabının yazarı kimdir, Aradığım Sensin kitabının özeti, Aradığım Sensin pdf indirme linki, Aradığım Sensin epub indirme linki, Aradığım Sensin mobi indirme linki, Aradığım Sensin kitabını indir, Aradığım Sensin kitabı tanıtım bülteni, Aradığım Sensin arka kapak yazısı, Aradığım Sensin kitabı kaç sayfa, Aradığım Sensin hangi yayınevi tarafından basıldı, Aradığım Sensin kitabının türü nedir, Aradığım Sensin kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information