-->

Amigo Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Amigo Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Amigo kitabını inceleyeceğiz. Wera-Claus Küchenmeister tarafından yazılan Amigo kitabı 2001-02-22 tarihinde yayınlanmıştır. Amigo kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BERFİN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Amigo hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Wera-Claus Küchenmeister tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Amigo Kitabı Tanıtım Bülteni

Wera-Claus Küchenmeister tarafından kaleme alınmış Amigo kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Amigo, Toplama Kampı'ndan kaçan birine bilmeden yardımcı olur. Oysa kaçak Nazi polisleri tarafından aranmaktadır, ona yardım edenlerin de hayatı tehlikededir. Fakat Amigo, tehlikenin farkına varınca da, her yürekli insan gibi, "ne olacaksa olsun, inceldiği yerde kopsun" diyecektir. Çünkü Amigo, yiğit bir çocuktur. Üstelik, faşizme karşı savaşan yürekli bir babanın oğludur. Tek başına sayısız güçlükleri yener, bir arkadaşının gevezeliği yüzünden toplama kampına düşmesi de onu yolundan döndüremez. Amigo'nun öyküsü, halk düşmanlarına karşı savaşan halk çocuklarının öyküsüdür.


Amigo Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Amigo


Amigo Kitabı İndirme Linkleri


Amigo Pdf İndirme Linkleri

Amigo Yandex Disk Pdf İndir

Amigo Google Drive Pdf İndir


Amigo Epub İndirme Linkleri

Amigo Yandex Disk Ebup İndir

Amigo Google Drive Epub İndir


Amigo Mobi İndirme Linkleri


Amigo Yandex Disk Mobi İndir

Amigo Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Amigo Etiketleri

Amigo kitabı hakkında genel bilgiler, Amigo kitabının yazarı kimdir, Amigo kitabının özeti, Amigo pdf indirme linki, Amigo epub indirme linki, Amigo mobi indirme linki, Amigo kitabını indir, Amigo kitabı tanıtım bülteni, Amigo arka kapak yazısı, Amigo kitabı kaç sayfa, Amigo hangi yayınevi tarafından basıldı, Amigo kitabının türü nedir, Amigo kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information