-->

Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabını inceleyeceğiz. Gökmen Mor tarafından yazılan Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabı 2017-12-15 tarihinde yayınlanmıştır. Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup MOLA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gökmen Mor tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Kitabı Tanıtım Bülteni

Gökmen Mor tarafından kaleme alınmış Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Eşekle Tartışmanın Cezası Âlimle sohbet etmek lâl ü mercan incidir Cahil ile sohbet etmek günde bir can incitir. Lâ Edrî Ormanda yaban eşeği ile tilki otun rengi konusunda tartışıyorlar. Eşek otun renginin kırmızı, tilki ise yeşil olduğunu iddia ediyor. Tartışma büyüyüp, kavgaya dönüşüyor ve birbirini yaralıyorlar. Ormanda huzur ve sükûneti bozdukları için aslan kralın huzuruna çıkarılıyorlar. Her ikisi ifadelerini verip, birbirinden davacı oluyorlar. Aslan kral her ikisini iyice dinledikten sonra eşeğe berat, tilkiye hapis cezası veriyor. Tilki haklı olarak itiraz edip, aslan krala otun rengini soruyor. Aslan kral tereddütsüz yeşil diyor. Tilki, madem otun rengi yeşil ve ben iddiamda haklıyım. Eşeği berat ettirip, bana ceza vermeniz haksızlık değil mi diye serzenişte bulunuyor. Aslan kral tilkiye dönüp, "EŞEKLE TARTIŞTIĞIN için seni suçlu buldum" diyor.  


Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname


Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Kitabı İndirme Linkleri


Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Pdf İndirme Linkleri

Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Yandex Disk Pdf İndir

Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Google Drive Pdf İndir


Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Epub İndirme Linkleri

Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Yandex Disk Ebup İndir

Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Google Drive Epub İndir


Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Mobi İndirme Linkleri


Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Yandex Disk Mobi İndir

Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname Etiketleri

Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabı hakkında genel bilgiler, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabının yazarı kimdir, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabının özeti, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname pdf indirme linki, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname epub indirme linki, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname mobi indirme linki, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabını indir, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabı tanıtım bülteni, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname arka kapak yazısı, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabı kaç sayfa, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname hangi yayınevi tarafından basıldı, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabının türü nedir, Aksaçlılardan Öğütler & Esrarname kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information