-->

Akra'da Bulunan Elyazması Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Akra'da Bulunan Elyazması Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Akra'da Bulunan Elyazması kitabını inceleyeceğiz. Paulo Coelho tarafından yazılan Akra'da Bulunan Elyazması kitabı 2012-10-02 tarihinde yayınlanmıştır. Akra'da Bulunan Elyazması kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Akra'da Bulunan Elyazması hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Paulo Coelho tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Akra'da Bulunan Elyazması Kitabı Tanıtım Bülteni

Paulo Coelho tarafından kaleme alınmış Akra'da Bulunan Elyazması kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Düşman onlardan çok daha üstün, ertesi sabah saldırıya geçecekti. Halkın çoğunluğu, yenileceklerini bildiği halde, şehirde kalmayı seçti. O akşam, her yaştan kadınlı erkekli bir grup, Kıpti dedikleri Yunanlı'yı dinlemek için meydanda toplandı. Kıpti, hiçbir dine mensup değildi; sadece bütün duyduklarını, yarına aktarabilmek için aklında tutmuştu. Kıpti, yalnızca içinde bulunduğu âna ve Moira denen varlığa inanırdı. Yarından itibaren şu anda ahenk olarak gördüğümüz şey ahenksizliğe dönüşecek. Mutluluğun yerini matem alacak," dedi Kıpti. "Şehrimizi talan edebilirler, ama burada öğrendiklerimizi silemezler. İşte bu yüzden ilmimizin surlarımız, evlerimiz ve sokaklarımızla aynı kaderi paylaşmasına izin veremeyiz… Peki ilim derken neyi kastediyorum? İlimle, gündelik yaşamın karşımıza çıkardığı zorlukların üstesinden gelerek hayatta kalmamızı sağlayan şeyi kastediyorum. Yarın bize neler olacağını kimse bilemez… Çünkü her günün iyisi ve kötüsü aynı gün içinde olup biter. Öyleyse dışarıdaki askerleri ve içinizdeki korkuyu unutun... Bizler şimdi, gündelik yaşamımızdan, yüzleşmek zorunda kaldığımız güçlüklerden bahsedeceğiz," dedi Kıpti. Ve sevgiyi, kaybı, yenilgiyi, yalnızlığı sordular ona. Korkuyu, sadakati, cinselliği, geleceği ve kaderi; ona kendilerini nasıl bulacaklarını sordular. Hayatın içinden gelen, cevapları binyıllar boyu değişmeden kalan soruları sordular ona. Düşmanları beklerken, halk bir meydanda toplandı ve sordu. Ve Kıpti, onlara cevap verdi.


Akra'da Bulunan Elyazması Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Akra'da Bulunan Elyazması


Akra'da Bulunan Elyazması Kitabı İndirme Linkleri


Akra'da Bulunan Elyazması Pdf İndirme Linkleri

Akra'da Bulunan Elyazması Yandex Disk Pdf İndir

Akra'da Bulunan Elyazması Google Drive Pdf İndir


Akra'da Bulunan Elyazması Epub İndirme Linkleri

Akra'da Bulunan Elyazması Yandex Disk Ebup İndir

Akra'da Bulunan Elyazması Google Drive Epub İndir


Akra'da Bulunan Elyazması Mobi İndirme Linkleri


Akra'da Bulunan Elyazması Yandex Disk Mobi İndir

Akra'da Bulunan Elyazması Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Akra'da Bulunan Elyazması Etiketleri

Akra'da Bulunan Elyazması kitabı hakkında genel bilgiler, Akra'da Bulunan Elyazması kitabının yazarı kimdir, Akra'da Bulunan Elyazması kitabının özeti, Akra'da Bulunan Elyazması pdf indirme linki, Akra'da Bulunan Elyazması epub indirme linki, Akra'da Bulunan Elyazması mobi indirme linki, Akra'da Bulunan Elyazması kitabını indir, Akra'da Bulunan Elyazması kitabı tanıtım bülteni, Akra'da Bulunan Elyazması arka kapak yazısı, Akra'da Bulunan Elyazması kitabı kaç sayfa, Akra'da Bulunan Elyazması hangi yayınevi tarafından basıldı, Akra'da Bulunan Elyazması kitabının türü nedir, Akra'da Bulunan Elyazması kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information