-->

After: Karşılaşma Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


After: Karşılaşma Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda After: Karşılaşma kitabını inceleyeceğiz. Anna Todd tarafından yazılan After: Karşılaşma kitabı 2016-09-23 tarihinde yayınlanmıştır. After: Karşılaşma kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. After: Karşılaşma hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Anna Todd tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


After: Karşılaşma Kitabı Tanıtım Bülteni

Anna Todd tarafından kaleme alınmış After: Karşılaşma kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tessa Young on sekiz yaşında bir üniversite öğrencisidir; basit bir hayatı, mükemmel notları ve dünya tatlısı bir erkek arkadaşı vardır. Genç kız bütün hayatını gelecek planları üzerine kurmuştur; ta ki dövmeli ve pirsingli, serseri Hardin'le tanışıp bu planları altüst olana kadar. 1 milyardan fazla okura ulaştı. 11 milyon beğeni aldı. 6 milyon yorum yapıldı. KİMSENİN BİTİRMEK İSTEMEDİĞİ BİR HİKÂYE, HERKESİN İÇİNDE YAŞAMAK İSTEDİĞİ BİR DÜNYA… "Tek bir şeyden emin olabilirsiniz, o da beklenmeyeni beklemeniz gerektiği!" Vilma's Book Blog "Duygusal bir patlama yaşamaya hazır olun!" Biblio Belles "Anna Todd çığlık attırmayı, ağlatmayı, güldürmeyi, âşık etmeyi ve okuru cenin pozisyonunda yere yatırmayı başarıyor… Elinizde Wattpad versiyonu olsun ya da olmasın, After kaçırmak istemeyeceğiniz bir hikâye... Bir kitabın içinden çıkamayacağını düşündüğünüz duyguları da yaşatacağına emin olun." Fangirlish "Todd kendi neslinin edebi fenomenlerinden biri. Hardin ile Tessa'nın bir küsüp bir barışmaları, beklenmedik, yoğun kimyaları ve sık kurgusal gerilimlerle hikâye fena halde bağımlılık yapıyor." Cosmopolitan.com "İnternetten çıkan edebiyat fenomeni." The New York Times


After: Karşılaşma Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: After: Karşılaşma


After: Karşılaşma Kitabı İndirme Linkleri


After: Karşılaşma Pdf İndirme Linkleri

After: Karşılaşma Yandex Disk Pdf İndir

After: Karşılaşma Google Drive Pdf İndir


After: Karşılaşma Epub İndirme Linkleri

After: Karşılaşma Yandex Disk Ebup İndir

After: Karşılaşma Google Drive Epub İndir


After: Karşılaşma Mobi İndirme Linkleri


After: Karşılaşma Yandex Disk Mobi İndir

After: Karşılaşma Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


After: Karşılaşma Etiketleri

After: Karşılaşma kitabı hakkında genel bilgiler, After: Karşılaşma kitabının yazarı kimdir, After: Karşılaşma kitabının özeti, After: Karşılaşma pdf indirme linki, After: Karşılaşma epub indirme linki, After: Karşılaşma mobi indirme linki, After: Karşılaşma kitabını indir, After: Karşılaşma kitabı tanıtım bülteni, After: Karşılaşma arka kapak yazısı, After: Karşılaşma kitabı kaç sayfa, After: Karşılaşma hangi yayınevi tarafından basıldı, After: Karşılaşma kitabının türü nedir, After: Karşılaşma kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information