-->

Acemi Finansçının Günlüğü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Acemi Finansçının Günlüğü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Acemi Finansçının Günlüğü kitabını inceleyeceğiz. Dr. İlknur Kırmızıgül Üner tarafından yazılan Acemi Finansçının Günlüğü kitabı 2017-08-15 tarihinde yayınlanmıştır. Acemi Finansçının Günlüğü kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Acemi Finansçının Günlüğü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dr. İlknur Kırmızıgül Üner tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Acemi Finansçının Günlüğü Kitabı Tanıtım Bülteni

Dr. İlknur Kırmızıgül Üner tarafından kaleme alınmış Acemi Finansçının Günlüğü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayatın bize çizdiği yol, özgürIük ve güzellikIerIe doIu oIabiIir, ama biz bu yolu yitirdik. Hırs insanların ruhunu zehirledi, dünyayı bir nefret çemberine aldı. Hepimizi kaz adımlarıyla sefaletin ve savaşların içine sürükledi. Hızımızı artırdık, ama bunun tutsağı olduk. Bolluk getiren makineleşme bizi yoksul kıldı. Edindiğimiz bilgiler bizi çıkarcı yaptı, zekamızı da katı ve acımasız. Çok düşünüyoruz, ama az hissediyoruz. Makineleşmeden çok insanlığa, zekadan çok iyilik ve anlayışa gereksinmemiz var. İnsancıl değerlerimizi koruyamazsak hayat korkunç oIur, hep yitiririz. Siz insanlar güçlüsünüz. Makineleri yapacak güç sizdedir. Bu hayati olağanüstü bir mutluluk serüvenine çevirecek olan yine sizlersiniz. Dünya herkese yetecek büyüklükte. Onun için, başkasının yerini kapmaktansa, çalışarak gerçek yerinizi bulun.   Charlie Chaplin   Bu kitap, yeni mezun bir gencin iş hayatına adım atma hikayesini anlatır. Kurduğu hayalleri, umutları, yaşadığı hayal kırıklığını ve iş hayatının kapalı kapılar ardındaki dünyasını gözler önüne serer. Kahramanımız, Charlie Chaplin'in sözlerinde bahsettiği gibi hızlı, çıkarcı, acımasız ve hissiz bir dünyanın içinde bulur kendini. Ve yeni mezun gencimizin iş dünyası ile imtihanı başlar…. Sevgi dolu bir dünyadan, acımasız iş hayatına yol alan Acemi kızımız iş hayatındaki keşif yolculuğunu kimi zaman gülümseterek kimi zaman düşündürerek kaleme almıştır. Her yeni mezun gencin yaşadığı gibi onun da iş hayatının gerçekleri ile karşılaşma zamanı gelmiştir. Bakalım gerçek


Acemi Finansçının Günlüğü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Acemi Finansçının Günlüğü


Acemi Finansçının Günlüğü Kitabı İndirme Linkleri


Acemi Finansçının Günlüğü Pdf İndirme Linkleri

Acemi Finansçının Günlüğü Yandex Disk Pdf İndir

Acemi Finansçının Günlüğü Google Drive Pdf İndir


Acemi Finansçının Günlüğü Epub İndirme Linkleri

Acemi Finansçının Günlüğü Yandex Disk Ebup İndir

Acemi Finansçının Günlüğü Google Drive Epub İndir


Acemi Finansçının Günlüğü Mobi İndirme Linkleri


Acemi Finansçının Günlüğü Yandex Disk Mobi İndir

Acemi Finansçının Günlüğü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Acemi Finansçının Günlüğü Etiketleri

Acemi Finansçının Günlüğü kitabı hakkında genel bilgiler, Acemi Finansçının Günlüğü kitabının yazarı kimdir, Acemi Finansçının Günlüğü kitabının özeti, Acemi Finansçının Günlüğü pdf indirme linki, Acemi Finansçının Günlüğü epub indirme linki, Acemi Finansçının Günlüğü mobi indirme linki, Acemi Finansçının Günlüğü kitabını indir, Acemi Finansçının Günlüğü kitabı tanıtım bülteni, Acemi Finansçının Günlüğü arka kapak yazısı, Acemi Finansçının Günlüğü kitabı kaç sayfa, Acemi Finansçının Günlüğü hangi yayınevi tarafından basıldı, Acemi Finansçının Günlüğü kitabının türü nedir, Acemi Finansçının Günlüğü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information