-->

Zaman İpliği Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zaman İpliği Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zaman İpliği kitabını inceleyeceğiz. Nathan Filer tarafından yazılan Zaman İpliği kitabı 2015-10-15 tarihinde yayınlanmıştır. Zaman İpliği kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zaman İpliği hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nathan Filer tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zaman İpliği Kitabı Tanıtım Bülteni

Nathan Filer tarafından kaleme alınmış Zaman İpliği kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ben benim. Evimdeyim, kolları kabartma kumaşla kaplı koltuğumda oturuyorum. Akşam oluyor. Uzun zamandan beri daktiloda yazı yazıyorum, yorgunum. Sigarayı koluma bastırıp söndürdüm. Kolumda kabarcık oluştu. Acının beni uyanık tutacağını sandım ama ipi tutamıyorum. Zaman parmaklarımın arasından kayıp gidiyor. Size ne olduğunu anlatacağım çünkü ağabeyimi anlatmanın en iyi yolu bu. Adı Simon. Bence onu seveceksiniz ama birkaç sayfa sonra o ölmüş olacak. Ve bir daha asla eskisi gibi olmayacak. "Yüreğinizi sızlatacak!" The Times "Âdeta şiirsel bir dili var, akıcı ve sürükleyici." Guardian "Yürek burkan bir kitap." S. J. Watson "Derinlikli, dokunaklı, sevimli, komik ve son derece güzel yazılmış bir roman." Jo Brand "Hem acı dolu hem de eğlenceli. Bayılacaksınız." Daily Mail  


Zaman İpliği Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zaman İpliği


Zaman İpliği Kitabı İndirme Linkleri


Zaman İpliği Pdf İndirme Linkleri

Zaman İpliği Yandex Disk Pdf İndir

Zaman İpliği Google Drive Pdf İndir


Zaman İpliği Epub İndirme Linkleri

Zaman İpliği Yandex Disk Ebup İndir

Zaman İpliği Google Drive Epub İndir


Zaman İpliği Mobi İndirme Linkleri


Zaman İpliği Yandex Disk Mobi İndir

Zaman İpliği Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zaman İpliği Etiketleri

Zaman İpliği kitabı hakkında genel bilgiler, Zaman İpliği kitabının yazarı kimdir, Zaman İpliği kitabının özeti, Zaman İpliği pdf indirme linki, Zaman İpliği epub indirme linki, Zaman İpliği mobi indirme linki, Zaman İpliği kitabını indir, Zaman İpliği kitabı tanıtım bülteni, Zaman İpliği arka kapak yazısı, Zaman İpliği kitabı kaç sayfa, Zaman İpliği hangi yayınevi tarafından basıldı, Zaman İpliği kitabının türü nedir, Zaman İpliği kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information