-->

Vaiz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Vaiz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Vaiz kitabını inceleyeceğiz. Camilla Lackberg tarafından yazılan Vaiz kitabı 2013-04-10 tarihinde yayınlanmıştır. Vaiz kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Vaiz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Camilla Lackberg tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Vaiz Kitabı Tanıtım Bülteni

Camilla Lackberg tarafından kaleme alınmış Vaiz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Birinin tek kelime etmeden alnını okşadığını hissetti. Bunun onu sakinleştirmesi gerekiyordu belki ama hareketin duyarsızlığı yüreğini dehşetle doldurdu. El bedeninde gezinmeye devam etti ve o, karanlıkta titredi. Yüzü olmayan yabancıya direnmesi gerektiğini düşündü bir an. Düşünce geldiği hızla kayboldu. Karanlık çok yoğundu ve onu okşayan eldeki güç tenine, sinirlerine, ruhuna işliyordu. Tek seçeneği boyun eğmekti; dehşet verici bir sezgiyle kavramıştı bunu. Sakin tatil kasabası Fjälbacka'da işkence edilerek öldürülmüş genç bir kadın cesedinin, yirmi dört yıl önce hiç iz bırakmadan ortadan kaybolan iki kızın kemikleriyle birlikte bulunması polis teşkilatını harekete geçirir. Ardından Jenny adındaki genç bir kızın daha kaybolması kasabadaki paniği artırır. Kahramanımız Patrik ve ekibi zamana karşı yarışmak zorundadır artık. Yirmi dört yıl boyunca uykuya yatan katil neden tekrar faaliyete geçmiştir? Yoksa Fjälbacka polisi yeni bir katille mi karşı karşıyadır? Bir an önce bu soruların cevabı bulunmazsa, Jenny için çok geç olacaktır. "Läckberg İsveç manzarasıyla kan dondurucu korkuyu harmanlamakta usta." The Guardian "Birinci sınıf bir İskandinav polisiye yazarı tüm dünyada en üst sıralara çıkıyor." The Times


Vaiz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Vaiz


Vaiz Kitabı İndirme Linkleri


Vaiz Pdf İndirme Linkleri

Vaiz Yandex Disk Pdf İndir

Vaiz Google Drive Pdf İndir


Vaiz Epub İndirme Linkleri

Vaiz Yandex Disk Ebup İndir

Vaiz Google Drive Epub İndir


Vaiz Mobi İndirme Linkleri


Vaiz Yandex Disk Mobi İndir

Vaiz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Vaiz Etiketleri

Vaiz kitabı hakkında genel bilgiler, Vaiz kitabının yazarı kimdir, Vaiz kitabının özeti, Vaiz pdf indirme linki, Vaiz epub indirme linki, Vaiz mobi indirme linki, Vaiz kitabını indir, Vaiz kitabı tanıtım bülteni, Vaiz arka kapak yazısı, Vaiz kitabı kaç sayfa, Vaiz hangi yayınevi tarafından basıldı, Vaiz kitabının türü nedir, Vaiz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information