-->

Terkedildim.net Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Terkedildim.net Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Terkedildim.net kitabını inceleyeceğiz. Emma Garcia tarafından yazılan Terkedildim.net kitabı 2013-07-15 tarihinde yayınlanmıştır. Terkedildim.net kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TREND YAYINEVİ-KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Terkedildim.net hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Emma Garcia tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Terkedildim.net Kitabı Tanıtım Bülteni

Emma Garcia tarafından kaleme alınmış Terkedildim.net kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Aslına bakarsan biz ayrılmadık, sadece ilişkimize bir ara verdik..." İşte Garcia'nın korkunç derecede komik olan bu kitabında yukarıdaki söylemesi cesaret gerektiren ifadenin aslında nasıl muğlak ve müphem olduğunu bir kez daha göreceksiniz... Victoria Cooper, Red Magazine, Uk Vivienne Summers, hayatının aşkı Rob'la sonunda nikâh masasına oturmak ve "Evet!" diye bağırmak için hazırdır. Ancak evlilikten birkaç gün önce Rob nişanı bozar ve ilişkilerine bir vermeleri gerektiğini söyler. Evden ayrılan Viv, umutsuzca internette "kalp kırıklığına" bir çare aramaktadır. Sonunda kendisi gibi kalbi paramparça olanlar için bir internet sitesi kurmaya karar veren Vivienne ayrılanlara nasihatler verir­ken nişanlısını elde etmek için de önüne geleni ardına koymaz.


Terkedildim.net Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Terkedildim.net


Terkedildim.net Kitabı İndirme Linkleri


Terkedildim.net Pdf İndirme Linkleri

Terkedildim.net Yandex Disk Pdf İndir

Terkedildim.net Google Drive Pdf İndir


Terkedildim.net Epub İndirme Linkleri

Terkedildim.net Yandex Disk Ebup İndir

Terkedildim.net Google Drive Epub İndir


Terkedildim.net Mobi İndirme Linkleri


Terkedildim.net Yandex Disk Mobi İndir

Terkedildim.net Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Terkedildim.net Etiketleri

Terkedildim.net kitabı hakkında genel bilgiler, Terkedildim.net kitabının yazarı kimdir, Terkedildim.net kitabının özeti, Terkedildim.net pdf indirme linki, Terkedildim.net epub indirme linki, Terkedildim.net mobi indirme linki, Terkedildim.net kitabını indir, Terkedildim.net kitabı tanıtım bülteni, Terkedildim.net arka kapak yazısı, Terkedildim.net kitabı kaç sayfa, Terkedildim.net hangi yayınevi tarafından basıldı, Terkedildim.net kitabının türü nedir, Terkedildim.net kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information