-->

Sokakta Harp Var! Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sokakta Harp Var! Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sokakta Harp Var! kitabını inceleyeceğiz. Kemal Ahmet tarafından yazılan Sokakta Harp Var! kitabı 2018-03-13 tarihinde yayınlanmıştır. Sokakta Harp Var! kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup EDEBİ ŞEYLER yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sokakta Harp Var! hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kemal Ahmet tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sokakta Harp Var! Kitabı Tanıtım Bülteni

Kemal Ahmet tarafından kaleme alınmış Sokakta Harp Var! kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kemal Ahmed,  yüreklerimizde, her zaman tavaf edeceğimiz bir ibret abidesi gibi yaşıyor.                                                                                                                     Suad Derviş   Kafası yüzde yüz uygun muydu kafama bilmiyorum, ama  o benim soyumdandı. Etiyle, kanıyla değil,  belki de heyecanıyla değil,  batırıp parmaklarını kanayan yarasına  beyninin ışığını sattığı için  bir ekmek parasına. Fakat ve yazık ki o! namludan kopan bir kurşun gibi haykırıp,  karanlık acıların camını kırıp  güneşi dolu dizgin gözlerine dolduramadı! Gün geldi, ağrıdan ayakta duramadı. Ve işte o zaman  çocuğunu boğan  aç bir ana gibi,  bir çözülmez çemberin kıvranarak içinde,  boğdu kendi elleri ile yüreğini  bir rakı kadehinde.   Tutunmak istedi, kaçtılar,  çalıştı, kırbaçladılar; Susadı, kendi kanını içti o! Parça parça insan kafası satılan,  kaldırımlarında aç yatılan  bir caddeden  mukaddes bir ıstırap şarkısı gibi gelip  geçti o!.. Nâzım Hikmet


Sokakta Harp Var! Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sokakta Harp Var!


Sokakta Harp Var! Kitabı İndirme Linkleri


Sokakta Harp Var! Pdf İndirme Linkleri

Sokakta Harp Var! Yandex Disk Pdf İndir

Sokakta Harp Var! Google Drive Pdf İndir


Sokakta Harp Var! Epub İndirme Linkleri

Sokakta Harp Var! Yandex Disk Ebup İndir

Sokakta Harp Var! Google Drive Epub İndir


Sokakta Harp Var! Mobi İndirme Linkleri


Sokakta Harp Var! Yandex Disk Mobi İndir

Sokakta Harp Var! Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sokakta Harp Var! Etiketleri

Sokakta Harp Var! kitabı hakkında genel bilgiler, Sokakta Harp Var! kitabının yazarı kimdir, Sokakta Harp Var! kitabının özeti, Sokakta Harp Var! pdf indirme linki, Sokakta Harp Var! epub indirme linki, Sokakta Harp Var! mobi indirme linki, Sokakta Harp Var! kitabını indir, Sokakta Harp Var! kitabı tanıtım bülteni, Sokakta Harp Var! arka kapak yazısı, Sokakta Harp Var! kitabı kaç sayfa, Sokakta Harp Var! hangi yayınevi tarafından basıldı, Sokakta Harp Var! kitabının türü nedir, Sokakta Harp Var! kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information