-->

Oroonoko Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Oroonoko Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Oroonoko kitabını inceleyeceğiz. Aphra Behn tarafından yazılan Oroonoko kitabı 2018-02-09 tarihinde yayınlanmıştır. Oroonoko kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YİTİK ÜLKE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Oroonoko hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Aphra Behn tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Oroonoko Kitabı Tanıtım Bülteni

Aphra Behn tarafından kaleme alınmış Oroonoko kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Aphra Behn'in 1688'de yazdığı unutulmaz dünya klasiği "Oroonoko", ilk kez Türkçede!   Elinizdeki kitap, İngiliz edebiyatının 'ekmeğini yazarak kazanan' ilk kadın yazarı Aphra Behn'e ait. "Oroonoko, Jean-Jacques Rousseau'nun yaygınlaştırdığı 'soylu vahşi' temasını işler: Afrikalı bir kralın torunu olan yiğit ve erdemli Oroonoko, kendisi gibi kara ırktan gelen Imoinda ile sevişmektedir. Ne var ki, yüz yaşını aşmış olmasına karşın Imoinda'ya göz koyan dedesi, gençlerin birleşmelerini engeller, kızı köle olarak sömürgecilere satar. Derken, Oroonoko da köle tüccarlarının eline düşer. Tutsak yaşamaya katlanamayan Oroonoko'nun önderliğinde, köleler efendilerine karşı başkaldırırlar. (…)"             2000 yılında kaybettiğimiz çok değerli Prof. Dr. Mîna Urgan, yazar ve eseri üzerine bu  yorumda bulunuyor İngiliz Edebiyatı Tarihi adlı eserinde.             1600'lü yıllarda kadınların çalışması, hele de yazar olması çok büyük bir ayıpken, yaşamını bu yolla kazanan Aphra Behn, Oroonoko adlı kısa romanını 1688 yılında yayımlamış. Yazar hayattayken pek rağbet görmeyen eser, günümüzde en başarılı eseri olarak değerlendiriliyor. Sappho'nun halefi olarak da nitelenen Behn, Afrikalıların acımasız Avrupalı sömürgecilerin elinden çektiklerine ilk değinen, öyküsünü anlatırken kullandığı ifadelerden ve canlı betimlemelerinden de anlaşılacağı gibi köleliğe ilk karşı çıkan İngiliz yazar olma özelliğini de taşıyor.


Oroonoko Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Oroonoko


Oroonoko Kitabı İndirme Linkleri


Oroonoko Pdf İndirme Linkleri

Oroonoko Yandex Disk Pdf İndir

Oroonoko Google Drive Pdf İndir


Oroonoko Epub İndirme Linkleri

Oroonoko Yandex Disk Ebup İndir

Oroonoko Google Drive Epub İndir


Oroonoko Mobi İndirme Linkleri


Oroonoko Yandex Disk Mobi İndir

Oroonoko Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Oroonoko Etiketleri

Oroonoko kitabı hakkında genel bilgiler, Oroonoko kitabının yazarı kimdir, Oroonoko kitabının özeti, Oroonoko pdf indirme linki, Oroonoko epub indirme linki, Oroonoko mobi indirme linki, Oroonoko kitabını indir, Oroonoko kitabı tanıtım bülteni, Oroonoko arka kapak yazısı, Oroonoko kitabı kaç sayfa, Oroonoko hangi yayınevi tarafından basıldı, Oroonoko kitabının türü nedir, Oroonoko kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information