-->

Op Oloop Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Op Oloop Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Op Oloop kitabını inceleyeceğiz. Juan Filloy tarafından yazılan Op Oloop kitabı 2018-02-07 tarihinde yayınlanmıştır. Op Oloop kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYLAK ADAM yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Op Oloop hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Juan Filloy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Op Oloop Kitabı Tanıtım Bülteni

Juan Filloy tarafından kaleme alınmış Op Oloop kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

2000 yılında 106 yaşında aramızdan ayrılan Arjantinli yazar Juan Filloy nihayet Türkçede! 1934 yılında yayımlanan romanı Op Oloop, Buenos Aires'te yaşayan Fin istatistikçi Optimus Oloop'un sıradışı bir gününe odaklanıyor. Yaşamını da mesleğinde olduğu gibi ölçerek yaşamaya alışmış kahramanın sıradan bir günü başına gelen bir trafik kazasıyla altüst olur. Filloy'un düzmece dili, Optimus Oloop'un ruhsal çöküşüne giden yolu an be an döşer. Ruhun felsefecisi bir yazardan, çağına olağanüstü bir bakış.   Juan Filloy, Shakespeare ve Max Ernst'in bildiği gibi mizah her yeri istila etmiş durumda. — Julio Cortázar   "Biz Arjantinliler gerçek mizahçılarımızın sonuncusu olan Juan Filloy'u da kaybettik. Filloy, ruhun filozofuydu; 3 asra da tanıklık etmiş bir adamdı o, çünkü zamanın akıntısına kapılmadan nasıl yaşayacağını hep bilmişti." — Luisa Valenzuela   "Filloy, son zamanlarda genç yazar ve eleştirmenlerce yeniden keşfedildi. Bu yazar ve eleştirmenler, onu Jorge Luis Borges'le, hatta Balzac'la karşılaştırıyorlar… Freud Op Oloop'u o kadar çok sevmişti ki Filloy'a bir tebrik mektubu göndermişti." — The Telegraph   "Henry Miller ve Céline'in gösterdikleri üzere, özgürlüğü kullanmak önemli bir meseledir ve bir başka önemli mesele de Filloy'un bunu onlardan önce gerçekleştirmiş olmasıdır."   — Bernardo Verbitsky


Op Oloop Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Op Oloop


Op Oloop Kitabı İndirme Linkleri


Op Oloop Pdf İndirme Linkleri

Op Oloop Yandex Disk Pdf İndir

Op Oloop Google Drive Pdf İndir


Op Oloop Epub İndirme Linkleri

Op Oloop Yandex Disk Ebup İndir

Op Oloop Google Drive Epub İndir


Op Oloop Mobi İndirme Linkleri


Op Oloop Yandex Disk Mobi İndir

Op Oloop Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Op Oloop Etiketleri

Op Oloop kitabı hakkında genel bilgiler, Op Oloop kitabının yazarı kimdir, Op Oloop kitabının özeti, Op Oloop pdf indirme linki, Op Oloop epub indirme linki, Op Oloop mobi indirme linki, Op Oloop kitabını indir, Op Oloop kitabı tanıtım bülteni, Op Oloop arka kapak yazısı, Op Oloop kitabı kaç sayfa, Op Oloop hangi yayınevi tarafından basıldı, Op Oloop kitabının türü nedir, Op Oloop kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information