-->

Lideri İzle Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lideri İzle Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lideri İzle kitabını inceleyeceğiz. Mel Sherratt tarafından yazılan Lideri İzle kitabı 2016-11-29 tarihinde yayınlanmıştır. Lideri İzle kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup HYPERION KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lideri İzle hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mel Sherratt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lideri İzle Kitabı Tanıtım Bülteni

Mel Sherratt tarafından kaleme alınmış Lideri İzle kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Şehrin su kanalında bir adamın cesedi bulunur. Cebinde, E şeklinde mıknatıslı bir harf vardır.   Günler sonra ikinci bir kurban daha bulunur. Bu sefer, kıyafetlerinin arasına bir V harfi sıkıştırılmıştır.   Cesetlerin sayısı artmaya devam ettikçe ele geçirilen çocuksu fakat tekinsiz ipuçları, Dedektif Allie Shenton ve mesai arkadaşlarını teyakkuza geçirir. Yarış başlamıştır. Allie ve arkadaşları, katilin bir sonraki adımda nereden vuracağını tahmin edebilmek için hızlı davranmak zorundadır. Kurallar basit fakat hayatidir: Katili yakalamak için lideri izlemek gerekmektedir.   Bir çocuğun, korkunç ve yetişkinlere has şaşırtmacası ile tüylerinizi diken diken edecek oyununun hikâyesi. Bu, Dedektif Allie Shenton serisinin ikinci kitabı ama ilkinden bağımsız bir hikâye olarak da hoşunuza gidecek.


Lideri İzle Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lideri İzle


Lideri İzle Kitabı İndirme Linkleri


Lideri İzle Pdf İndirme Linkleri

Lideri İzle Yandex Disk Pdf İndir

Lideri İzle Google Drive Pdf İndir


Lideri İzle Epub İndirme Linkleri

Lideri İzle Yandex Disk Ebup İndir

Lideri İzle Google Drive Epub İndir


Lideri İzle Mobi İndirme Linkleri


Lideri İzle Yandex Disk Mobi İndir

Lideri İzle Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lideri İzle Etiketleri

Lideri İzle kitabı hakkında genel bilgiler, Lideri İzle kitabının yazarı kimdir, Lideri İzle kitabının özeti, Lideri İzle pdf indirme linki, Lideri İzle epub indirme linki, Lideri İzle mobi indirme linki, Lideri İzle kitabını indir, Lideri İzle kitabı tanıtım bülteni, Lideri İzle arka kapak yazısı, Lideri İzle kitabı kaç sayfa, Lideri İzle hangi yayınevi tarafından basıldı, Lideri İzle kitabının türü nedir, Lideri İzle kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information