-->

Kavuran Soğuk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kavuran Soğuk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kavuran Soğuk kitabını inceleyeceğiz. Wolfgang Schorlau tarafından yazılan Kavuran Soğuk kitabı 2018-11-16 tarihinde yayınlanmıştır. Kavuran Soğuk kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kavuran Soğuk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Wolfgang Schorlau tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kavuran Soğuk Kitabı Tanıtım Bülteni

Wolfgang Schorlau tarafından kaleme alınmış Kavuran Soğuk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Afganistan'daki "terörle savaş"tan dönen bir Alman askeri, ağır travmalarıyla, tehlikeli işlere girmiş olabilir mi? Schorlau'dan yine cesur bir siyasî polisiye.   Alman ordusunun Afganistan'daki "görevinden" dönüşte travma sonrası dağınıklık yaşayan, öfke nöbetleriyle saldırganlaşan, psikiyatrik tedavi gören bir gedikli başçavuş, ortadan kayboluvermiştir. Askerin karısı, özel dedektif Georg Dengler'den yardım ister. Başçavuşun polisçe de arandığı ortaya çıkar. Buna karşılık ordu, kayıp askerini aramakla pek ilgilenmiyor gibidir. O ara, birtakım esrârengiz cinayetler de işleniyordur… Bu karanlık vakanın arka planında, dönüp dönüp Afganistan'da "aslında" neler olduğuna bakıyor, roman. Elit birlik, pusular… Almanya'daki, İtalya'daki birtakım mağaralar - ve Taliban'ın mağaraları… Dedektifimiz, garip bağlantıların, zekâyı fazla mesaiye zorlayan ipuçlarının peşinden gidiyor. Bir yandan da, artık okurun ahbap olmaya başladığı dedektif Dengler'in özel hayatı, duygu karmaşaları, sevgilisiyle tutkulu ilişkisinin peşinden… "Almanya'da polisin 'adalet uğruna fedakârca hizmetine' övgü düzmek yerine, toplumdaki adaletsizlikleri ciddiye alan bir polisiye yazarının da olması harika bir şey. İşte bundan ötürü, Kavuran Soğuk'ta da iyiler kazanmıyor." Trend (onlıne gazete), ağustos 2008


Kavuran Soğuk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kavuran Soğuk


Kavuran Soğuk Kitabı İndirme Linkleri


Kavuran Soğuk Pdf İndirme Linkleri

Kavuran Soğuk Yandex Disk Pdf İndir

Kavuran Soğuk Google Drive Pdf İndir


Kavuran Soğuk Epub İndirme Linkleri

Kavuran Soğuk Yandex Disk Ebup İndir

Kavuran Soğuk Google Drive Epub İndir


Kavuran Soğuk Mobi İndirme Linkleri


Kavuran Soğuk Yandex Disk Mobi İndir

Kavuran Soğuk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kavuran Soğuk Etiketleri

Kavuran Soğuk kitabı hakkında genel bilgiler, Kavuran Soğuk kitabının yazarı kimdir, Kavuran Soğuk kitabının özeti, Kavuran Soğuk pdf indirme linki, Kavuran Soğuk epub indirme linki, Kavuran Soğuk mobi indirme linki, Kavuran Soğuk kitabını indir, Kavuran Soğuk kitabı tanıtım bülteni, Kavuran Soğuk arka kapak yazısı, Kavuran Soğuk kitabı kaç sayfa, Kavuran Soğuk hangi yayınevi tarafından basıldı, Kavuran Soğuk kitabının türü nedir, Kavuran Soğuk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information