-->

İzlanda Balıkçısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İzlanda Balıkçısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İzlanda Balıkçısı kitabını inceleyeceğiz. Pierre Loti tarafından yazılan İzlanda Balıkçısı kitabı 2017-11-02 tarihinde yayınlanmıştır. İzlanda Balıkçısı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İzlanda Balıkçısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Pierre Loti tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İzlanda Balıkçısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Pierre Loti tarafından kaleme alınmış İzlanda Balıkçısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bretagne bölgesindeki Paimpol kasabasında her avlanma mevsimi öncesinde hummalı bir çalışma vardır. Denizcilerin muşamba giysileri, lodos şapkaları dikilir; ağları, oltaları onarılır, yanlarına alacakları erzak hazırlanır... Yıl ikiye ayrılır: balıkçıların kasabada olduğu aylar ve denize gittikleri zamanlar... Onlar yokken ne kadar kaygılı bir bekleyiş egemense döndüklerinde de o kadar mutluluk vardır (ya da dönemeyenlerin kasabanın üzerine çöken matemi)... Romanın fonunda bir balıkçı kasabası olsa da İzlanda Balıkçısı üç aileye odaklanır: kuşaklar boyu denizci olmuş Gaos'lar, Moan'lar ve zengin bir aile olan Mevel'ler... Gaos'ların yakışıklı ve mağrur oğlu Yann, Mevel ailesinin güzeller güzeli kızı Gaud, yaşlı büyükannesiyle yaşayan Yann'ın yakın arkadaşı Sylvestre. Maud ile Yann arasında uzaktan uzağa süren aşkın tek engeli, aralarındaki sınıf farkıdır. "Paris görmüş" Gaud, aşkı için her şeyden vazgeçmeye hazırdır ama Yann'dan umduğu karşılığı göremez. Yann ise kendisinde katbekat zengin bir kıza olan aşkını bir türlü açığa vuramaz. Denize dair bütün kitaplarda olduğu gibi başkahraman denizdir... Deniz hem hayatın hem de ölümün sebebidir. Her zaman son sözü söyleyendir... Pierre Loti İzlanda Balıkçısı'nda öyle yalın, öyle insanın kendini dalgalarına kapıp koyuverdiği bir dil kullanmıştır ki, aynı acıları, aynı mutlulukları derinden hissedersiniz. Hiç eskimeyen bir dil, isimler değişse dünyanın her yerinde yaşanabilecek bir öykü. Kuşkusuz gerçekliği su götürmez tanımlarla, ifadelerle, bir yumruk gibi boğazınıza tıkanan acılarla...


İzlanda Balıkçısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İzlanda Balıkçısı


İzlanda Balıkçısı Kitabı İndirme Linkleri


İzlanda Balıkçısı Pdf İndirme Linkleri

İzlanda Balıkçısı Yandex Disk Pdf İndir

İzlanda Balıkçısı Google Drive Pdf İndir


İzlanda Balıkçısı Epub İndirme Linkleri

İzlanda Balıkçısı Yandex Disk Ebup İndir

İzlanda Balıkçısı Google Drive Epub İndir


İzlanda Balıkçısı Mobi İndirme Linkleri


İzlanda Balıkçısı Yandex Disk Mobi İndir

İzlanda Balıkçısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İzlanda Balıkçısı Etiketleri

İzlanda Balıkçısı kitabı hakkında genel bilgiler, İzlanda Balıkçısı kitabının yazarı kimdir, İzlanda Balıkçısı kitabının özeti, İzlanda Balıkçısı pdf indirme linki, İzlanda Balıkçısı epub indirme linki, İzlanda Balıkçısı mobi indirme linki, İzlanda Balıkçısı kitabını indir, İzlanda Balıkçısı kitabı tanıtım bülteni, İzlanda Balıkçısı arka kapak yazısı, İzlanda Balıkçısı kitabı kaç sayfa, İzlanda Balıkçısı hangi yayınevi tarafından basıldı, İzlanda Balıkçısı kitabının türü nedir, İzlanda Balıkçısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information