-->

İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabını inceleyeceğiz. İsmet Bertan tarafından yazılan İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabı 2011-01-12 tarihinde yayınlanmıştır. İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup REMZİ KİTABEVİ - KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmet Bertan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmet Bertan tarafından kaleme alınmış İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

1905-1930 yılları arasında, Sultanhisarlı Rum bir aileni kızı olan İfiyenya'nın trajik öyküsü… Bu roman, Osmanlı İmparatorluğu sınırları arasında Yanya'dan Aydın'a, Aydın'dan Yanya'ya uzanan bir hayatın parçası olan bir Rum kızın, İfiyenya Sevda'nın öyküsüdür. Ailesinin en küçük kızı olan İfiyenya yedi yaşındayken, Yörük Ali Efe'nın kızanı İsa ile tanışınca aşkı ilk kez çocuk masumiyetiyle hisseder. Onun aşkı, halkları ve hayatları güçlü bir hortum gibi yerinden koparan savaşa karşı tek zırhı, tek silahı aynı zamanda da tek pusulasıdır. Elinden gelen ise masumiyeti ve aşkıyla, Ege'nin iki yakasını felakete sürükleyen düşmanlıklara direnip, hayatına ve aşkına sahip çıkmaktır.


İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri


İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Kitabı İndirme Linkleri


İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Pdf İndirme Linkleri

İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Yandex Disk Pdf İndir

İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Google Drive Pdf İndir


İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Epub İndirme Linkleri

İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Yandex Disk Ebup İndir

İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Google Drive Epub İndir


İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Mobi İndirme Linkleri


İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Yandex Disk Mobi İndir

İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri Etiketleri

İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabı hakkında genel bilgiler, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabının yazarı kimdir, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabının özeti, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri pdf indirme linki, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri epub indirme linki, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri mobi indirme linki, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabını indir, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabı tanıtım bülteni, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri arka kapak yazısı, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabı kaç sayfa, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri hangi yayınevi tarafından basıldı, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabının türü nedir, İfiyenya Sevda & Ege'nin İki Yakasında Aşkın Ateşten Günleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information