-->

Dünya Çocuklarından Mektuplar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dünya Çocuklarından Mektuplar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabını inceleyeceğiz. Ferman Karaçam tarafından yazılan Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabı 2018-11-16 tarihinde yayınlanmıştır. Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabı Mektup türünde yayınlanmış olup OKUR ÇOCUK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dünya Çocuklarından Mektuplar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ferman Karaçam tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dünya Çocuklarından Mektuplar Kitabı Tanıtım Bülteni

Ferman Karaçam tarafından kaleme alınmış Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sevgili Arkadaşlar; Az sonra okuyacağınız bu mektupların kısa bir hikayesi var. Bir zamanlar Gülçocuk adında güzel mi güzel bir çocuk dergisi çıkarıyordum. O dergide Arapça, İngilizce ve Fransızca dilleri ile fıkralar, şiirler ve mini hikayeler de yayınlıyordum. Birgün bir baktım tâ Fâs'tan Arapça bir mektup geldi, ardından başka ülkelerden İngilizce ve Fransızca dili ile yazılmış mektuplar. Bundan çok büyük bir mutluluk duydum ve farklı ülkelerde yaşayan çocukların adreslerini birbirine verdim, mektuplaştılar. Ayrıca ben de bu kardeşlerime çok sayıda mektuplar yolladım.   İşte bu mektuplar, o mektuplar.   "Canım Meltem,   Sen Lyon'u terk ettikten sonra hemen sonra oturup bu mektubu yazdım. Tam mektubu bitirip zarfıma koyduğum sırada seninle birlikte geçenlerde didik didik ederek okuduğumuz "Gülçocuk" gözüme ilişti. Aklımdan oturup ona da yazmak geçti. Sonra sana yazdıklarımın aynısını ona da yazdım. İnşallah yayınlarlar da sana bir dergiden seslenme şansına kavuşurum. Doğrusu ben pek yayınlanacağını sanmıyorum. Çünkü mektubu Fransızca yazdım. Fakat aceleye gelince çok kötü bir yazı oldu. Acaba çevirebilirler mi dersin?"


Dünya Çocuklarından Mektuplar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dünya Çocuklarından Mektuplar


Dünya Çocuklarından Mektuplar Kitabı İndirme Linkleri


Dünya Çocuklarından Mektuplar Pdf İndirme Linkleri

Dünya Çocuklarından Mektuplar Yandex Disk Pdf İndir

Dünya Çocuklarından Mektuplar Google Drive Pdf İndir


Dünya Çocuklarından Mektuplar Epub İndirme Linkleri

Dünya Çocuklarından Mektuplar Yandex Disk Ebup İndir

Dünya Çocuklarından Mektuplar Google Drive Epub İndir


Dünya Çocuklarından Mektuplar Mobi İndirme Linkleri


Dünya Çocuklarından Mektuplar Yandex Disk Mobi İndir

Dünya Çocuklarından Mektuplar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dünya Çocuklarından Mektuplar Etiketleri

Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabı hakkında genel bilgiler, Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabının yazarı kimdir, Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabının özeti, Dünya Çocuklarından Mektuplar pdf indirme linki, Dünya Çocuklarından Mektuplar epub indirme linki, Dünya Çocuklarından Mektuplar mobi indirme linki, Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabını indir, Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabı tanıtım bülteni, Dünya Çocuklarından Mektuplar arka kapak yazısı, Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabı kaç sayfa, Dünya Çocuklarından Mektuplar hangi yayınevi tarafından basıldı, Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabının türü nedir, Dünya Çocuklarından Mektuplar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information