-->

Çapulcu musun? Vay vay Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çapulcu musun? Vay vay Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çapulcu musun? Vay vay kitabını inceleyeceğiz. Muzaffer İzgü tarafından yazılan Çapulcu musun? Vay vay kitabı 2013-09-06 tarihinde yayınlanmıştır. Çapulcu musun? Vay vay kitabı Hiciv-Mizah türünde yayınlanmış olup BİLGİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çapulcu musun? Vay vay hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muzaffer İzgü tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çapulcu musun? Vay vay Kitabı Tanıtım Bülteni

Muzaffer İzgü tarafından kaleme alınmış Çapulcu musun? Vay vay kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sevgili yurdumuz, gelişmeye çalışan her ülke gibi sancılı bir süreç içinde. Hepimiz üzülerek ya da sevinerek, yerinerek ya da övünerek olan biteni izliyoruz. Yorumlar yapıyoruz, fikirler üretiyoruz, konuşuyoruz, tartışıyoruz. Peki acaba tüm bunlar, her şeye bizden biraz daha farklı bir gözle bakabilen gülmece ustalarının kalemine nasıl yansıyor? Edebiyatımızda gülmece denince akla ilk gelen ustalardan biri Muzaffer İzgü. Milyonları aşan tirajı ve öykü-roman-sinema-çocuk edebiyatı ödülleriyle; sıcak, iyimser ve parıltılı bir sentez biçiminde göz doldurduğu eserleriyle tanıdığımız Muzaffer İzgü. "Borç bini aşınca millet gülermiş" diyor. "Biz artık gülmece yazmasak da halk bu yüzden gülüp duruyor" diye ekliyor. Ve bu kez yalnızca olan bitene değil, olan biteni izleyen bizlere de bakıyor bulunduğu yerden: Arabanızı yenilemeye niyetlenseniz bir TOMA'yı seçer misiniz? "Bayram mikrobu" neyin nesidir? Huyuna suyuna alıştığınız başbakanınız birden değişiverirse ne yaparsınız? Ana kucağı gibisi var mı? Sabaha karşı nasıl bir baskın tercih edersiniz? Kentsel dönüşümle klozet arasındaki bağlantı nedir? Akil adamla akıllı adam arasında fark var mıdır? vs… Kara mizah değil aslında bu. Yorgunluktan ya da bıkkınlıktan ya da umursamazlıktan uyuklayan zihni uyandıracak bir mizah! Tıpkı yüzünüze bir avuç su çarpar gibi…


Çapulcu musun? Vay vay Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çapulcu musun? Vay vay


Çapulcu musun? Vay vay Kitabı İndirme Linkleri


Çapulcu musun? Vay vay Pdf İndirme Linkleri

Çapulcu musun? Vay vay Yandex Disk Pdf İndir

Çapulcu musun? Vay vay Google Drive Pdf İndir


Çapulcu musun? Vay vay Epub İndirme Linkleri

Çapulcu musun? Vay vay Yandex Disk Ebup İndir

Çapulcu musun? Vay vay Google Drive Epub İndir


Çapulcu musun? Vay vay Mobi İndirme Linkleri


Çapulcu musun? Vay vay Yandex Disk Mobi İndir

Çapulcu musun? Vay vay Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çapulcu musun? Vay vay Etiketleri

Çapulcu musun? Vay vay kitabı hakkında genel bilgiler, Çapulcu musun? Vay vay kitabının yazarı kimdir, Çapulcu musun? Vay vay kitabının özeti, Çapulcu musun? Vay vay pdf indirme linki, Çapulcu musun? Vay vay epub indirme linki, Çapulcu musun? Vay vay mobi indirme linki, Çapulcu musun? Vay vay kitabını indir, Çapulcu musun? Vay vay kitabı tanıtım bülteni, Çapulcu musun? Vay vay arka kapak yazısı, Çapulcu musun? Vay vay kitabı kaç sayfa, Çapulcu musun? Vay vay hangi yayınevi tarafından basıldı, Çapulcu musun? Vay vay kitabının türü nedir, Çapulcu musun? Vay vay kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information