-->

Can Dostu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Can Dostu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Can Dostu kitabını inceleyeceğiz. Martin Suter tarafından yazılan Can Dostu kitabı 2005-05-23 tarihinde yayınlanmıştır. Can Dostu kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Can Dostu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Martin Suter tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Can Dostu Kitabı Tanıtım Bülteni

Martin Suter tarafından kaleme alınmış Can Dostu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gazeteci Fabio Rossi gözünü hastanede açar; başından yaralanmıştır ve son elli gün hafızasından silinmiştir. Kendisiyle ilgilenen sarışın genç kadının, birkaç haftalık sevgilisi olduğunu öğrenir. Fabio onu daha önce hiç görmemiştir. Öte yandan, gerçek aşkı Norina'ya bir türlü ulaşamamaktadır. Fabio, dağılan yaşamının parçalarını bir araya getirmeye, kafasındaki sorulara yanıtlar bulmaya çalışır. Gazetedeki işinden neden istifa etmiştir. Daha önce üzerinde çalıştığı söylenen büyük mesele neyle ilgilidir. En iyi arkadaşı ve meslektaşı Lucas Jäger'in tüm bu olanlardaki rolü nedir. Fabio yanıtlara ulaştıkça, yitik yaşamında adım adım yönünü bulur. Bu sırada, örtbas edilmeye çalışılan bir skandalın içine çekilir. Can Dostu, yaşamı durma noktasına gelen bir insan hakkında etkileyici bir roman, iki erkeğin dostluğu üzerine kurulu psikolojik bir gerilim, tüm dünyayı ilgilendiren bir konuyu işleyen sürükleyici bir polisiye. Martin Suter, psikolojik gerilim ile polisiye roman arasındaki dengeyi tutturmayı çok iyi başarıyor. Der Spiegel


Can Dostu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Can Dostu


Can Dostu Kitabı İndirme Linkleri


Can Dostu Pdf İndirme Linkleri

Can Dostu Yandex Disk Pdf İndir

Can Dostu Google Drive Pdf İndir


Can Dostu Epub İndirme Linkleri

Can Dostu Yandex Disk Ebup İndir

Can Dostu Google Drive Epub İndir


Can Dostu Mobi İndirme Linkleri


Can Dostu Yandex Disk Mobi İndir

Can Dostu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Can Dostu Etiketleri

Can Dostu kitabı hakkında genel bilgiler, Can Dostu kitabının yazarı kimdir, Can Dostu kitabının özeti, Can Dostu pdf indirme linki, Can Dostu epub indirme linki, Can Dostu mobi indirme linki, Can Dostu kitabını indir, Can Dostu kitabı tanıtım bülteni, Can Dostu arka kapak yazısı, Can Dostu kitabı kaç sayfa, Can Dostu hangi yayınevi tarafından basıldı, Can Dostu kitabının türü nedir, Can Dostu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information