-->

Çakıcı'nın İlk Kurşunu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çakıcı'nın İlk Kurşunu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabını inceleyeceğiz. Sabahattin Ali tarafından yazılan Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabı 2019-03-11 tarihinde yayınlanmıştır. Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çakıcı'nın İlk Kurşunu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sabahattin Ali tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çakıcı'nın İlk Kurşunu Kitabı Tanıtım Bülteni

Sabahattin Ali tarafından kaleme alınmış Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ben hayatta herkese karşı lakaydımdır... Bu bende sevmek hissinin mefkudiyetinden değil çok fazla oluşundandır. Ben sevdiklerimi köpek gibi severim yavrum... Zelilane severim." Şiir, hikaye ve romanlarında, tanımlamakta güçlük çektiğimiz kimi duyguları ustalıkla anlatan; insanı, gücü, zayıflığı ve zaaflarıyla bir bütün olarak kavrayıp ödün vermez bir gerçekçilikle yansıtan Sabahattin Ali, "sandığındaki" belgeler arasından derlenen hikaye, şiir ve yazılarıyla ilk kez okur önünde!


Çakıcı'nın İlk Kurşunu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çakıcı'nın İlk Kurşunu


Çakıcı'nın İlk Kurşunu Kitabı İndirme Linkleri


Çakıcı'nın İlk Kurşunu Pdf İndirme Linkleri

Çakıcı'nın İlk Kurşunu Yandex Disk Pdf İndir

Çakıcı'nın İlk Kurşunu Google Drive Pdf İndir


Çakıcı'nın İlk Kurşunu Epub İndirme Linkleri

Çakıcı'nın İlk Kurşunu Yandex Disk Ebup İndir

Çakıcı'nın İlk Kurşunu Google Drive Epub İndir


Çakıcı'nın İlk Kurşunu Mobi İndirme Linkleri


Çakıcı'nın İlk Kurşunu Yandex Disk Mobi İndir

Çakıcı'nın İlk Kurşunu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çakıcı'nın İlk Kurşunu Etiketleri

Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabı hakkında genel bilgiler, Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabının yazarı kimdir, Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabının özeti, Çakıcı'nın İlk Kurşunu pdf indirme linki, Çakıcı'nın İlk Kurşunu epub indirme linki, Çakıcı'nın İlk Kurşunu mobi indirme linki, Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabını indir, Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabı tanıtım bülteni, Çakıcı'nın İlk Kurşunu arka kapak yazısı, Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabı kaç sayfa, Çakıcı'nın İlk Kurşunu hangi yayınevi tarafından basıldı, Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabının türü nedir, Çakıcı'nın İlk Kurşunu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information