-->

Benim Paris'im Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Benim Paris'im Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Benim Paris'im kitabını inceleyeceğiz. Cüneyt Ayral tarafından yazılan Benim Paris'im kitabı 2015-04-21 tarihinde yayınlanmıştır. 160 sayfa olarak yayınlanan Benim Paris'im kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup OĞLAK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Benim Paris'im hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cüneyt Ayral tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Benim Paris'im Kitabı Tanıtım Bülteni

Cüneyt Ayral tarafından kaleme alınmış Benim Paris'im kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bu kitabı okurken yalnızca iştihanız kabarmayacak, aynı zamanda yazarın ironisiyle de tanışacak, Paris'i onun rehberliğinde adım adım, en kuytu köşelerine varıncaya dek dolaşacaksınız. Dolaşırken de bek-lenmedik sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu kitap sizi Paris'in geçmişinden, tarihsel yapılarından çok, günlük yaşamı ve eğlence yerleri hakkında bilgi sahibi kılacak. Bu yerlerin arasında adresi yazarda saklı eş değiştirme ve sado-mazo kulüplerinin de olduğunu belirtmeden geçmeyeyim. Her turist rehberinde bulamayacağınız bu tür yerlerin havasını solumak, bana sorarsanız, özel bir ayrıcalık. Hele muhafazakârlığın alıp yürüdüğü, cinsel özgürlüğün de bir erdem olabileceğinin, en azından hoşgörüyle bakılması gerektiğinin unutulduğu günü-müzde."


Benim Paris'im Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Benim Paris'im


Benim Paris'im Kitabı İndirme Linkleri


Benim Paris'im Pdf İndirme Linkleri

Benim Paris'im Yandex Disk Pdf İndir

Benim Paris'im Google Drive Pdf İndir


Benim Paris'im Epub İndirme Linkleri

Benim Paris'im Yandex Disk Ebup İndir

Benim Paris'im Google Drive Epub İndir


Benim Paris'im Mobi İndirme Linkleri


Benim Paris'im Yandex Disk Mobi İndir

Benim Paris'im Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Benim Paris'im Etiketleri

Benim Paris'im kitabı hakkında genel bilgiler, Benim Paris'im kitabının yazarı kimdir, Benim Paris'im kitabının özeti, Benim Paris'im pdf indirme linki, Benim Paris'im epub indirme linki, Benim Paris'im mobi indirme linki, Benim Paris'im kitabını indir, Benim Paris'im kitabı tanıtım bülteni, Benim Paris'im arka kapak yazısı, Benim Paris'im kitabı kaç sayfa, Benim Paris'im hangi yayınevi tarafından basıldı, Benim Paris'im kitabının türü nedir, Benim Paris'im kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information