-->

Aynasız Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aynasız Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aynasız kitabını inceleyeceğiz. Kevin McCarthy tarafından yazılan Aynasız kitabı 2017-04-13 tarihinde yayınlanmıştır. Aynasız kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup KYRHOS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aynasız hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kevin McCarthy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aynasız Kitabı Tanıtım Bülteni

Kevin McCarthy tarafından kaleme alınmış Aynasız kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

West Cork. Kasım 1920. İrlanda Bağımsızlık Savaşı giderek şiddetlenmekte. Genç bir kadın vahşice öldürülmüş ve paramparça cesedi rüzgârlı bir tepe yamacına bırakılmış. Boynuna asılmış bir tabelada "HAYİN"yazıyor. Hain.   İrlanda Kraliyet Polisinden Vekil Çavuş Sean O'Keefe cinayeti araştırmak üzere görevlendirilir. Dublin Kalesi tarafından katili bulmasına yardımcı olmak üzere dedektifler atanır. Tabii bulacağı katil Britanya Hükümdarlığının işine gelen birisi olması şartıyla.   Bu sırada IRA da genç kadının ölümü ile ilgili kendi soruşturmasını yürütmektedir. Gönüllü Liam Farrel'ı katilin kim olduğunu bulmak için görevlendirmişlerdir. Cinayet suçunun onlardan birinin üzerine yıkılmasını istememektedirler.   Birbirlerinden habersiz RIC subayı ve IRA gönüllüsü dur durak bilmeden vahşi cinayetin izini sürmektedirler. Soruşturmaları onları West Cork'un sarp ve ölümcül tepelerinden, Cork şehrinin savaş alanına dönmüş ara sokaklarına ve işleri tıkırında giden genelevlerine kadar sürükleyecektir.


Aynasız Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aynasız


Aynasız Kitabı İndirme Linkleri


Aynasız Pdf İndirme Linkleri

Aynasız Yandex Disk Pdf İndir

Aynasız Google Drive Pdf İndir


Aynasız Epub İndirme Linkleri

Aynasız Yandex Disk Ebup İndir

Aynasız Google Drive Epub İndir


Aynasız Mobi İndirme Linkleri


Aynasız Yandex Disk Mobi İndir

Aynasız Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aynasız Etiketleri

Aynasız kitabı hakkında genel bilgiler, Aynasız kitabının yazarı kimdir, Aynasız kitabının özeti, Aynasız pdf indirme linki, Aynasız epub indirme linki, Aynasız mobi indirme linki, Aynasız kitabını indir, Aynasız kitabı tanıtım bülteni, Aynasız arka kapak yazısı, Aynasız kitabı kaç sayfa, Aynasız hangi yayınevi tarafından basıldı, Aynasız kitabının türü nedir, Aynasız kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information