-->

Asla Unutamam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Asla Unutamam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Asla Unutamam kitabını inceleyeceğiz. Anna Larina tarafından yazılan Asla Unutamam kitabı 2018-02-16 tarihinde yayınlanmıştır. 534 sayfa olarak yayınlanan Asla Unutamam kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup İMGE KİTABEVİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Asla Unutamam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Anna Larina tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Asla Unutamam Kitabı Tanıtım Bülteni

Anna Larina tarafından kaleme alınmış Asla Unutamam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bir kere daha Yejov'a ne olduğunu öğrenmeye çalıştım, fakat Beria, burada yalnızca onun soru sorabileceğini söyledi bana. 'Beni infaz mı edeceksiniz?' 'Bu senin nasıl bir tutum takınacağına bağlı.' ... Beria, kaşlarını çatıp bir süre sessizce beni inceledi. Sonunda şöyle dedi: 'Kimi kurtarmaya çalışıyorsun, Anna Yurieyevna? Bir kere, Nikolay İvanoviç (Buharin) artık aramızda değil. Artık kendini kurtarmalısın!' 'Vicdanımı temiz tutmaya çalışıyorum!' 'Boş ver vicdanını!' dedi. 'Çok fazla boşboğazlık ediyorsun! Yaşamak istiyorsan Buharin hakkında çeneni kapat! Eğer çeneni kapatmazsan sana olacak budur işte.' Sağ başparmağını şakağına götürdü. 'Çeneni kapatacağına söz veriyor musun?' Bu bir sorudan çok bir emirdi adeta, şimdiden benim için söz verilmiş gibi gözlerimin içine bakıyordu. Sanki o anda hayatıma son verilmiş gibi hissettim, acaba hâlâ nefes alıyor muydum, acaba kalbim hâlâ çarpıyor muydu?"   Bolşevik liderlerden Yuri M. Larin'in kızı olan, Ekim Devrimi sonrası Sovyetler Birliği'nde, Bolşevik çevreler içinde yetişen Anna Larina, babasının arkadaşı Nikolay Buharin'le, 1934 yılında, kendisi yirmi Buharin kırk altı yaşındayken evlenir. Buharin'in iktidardan düştüğü ve Stalin tarafından köşeye sıkıştırıldığı en bunalımlı yıllarında, Kremlin'deki küçük dairelerinde, tutuklandığı 1937 yılına kadar onunla her şeyi anbean paylaşır. Çok geçmeden kendisi de tutuklanır ve transit kampların hücrelerinde iki yıl geçirdikten sonra, Buharin'in 1939'da idam edilmesinin ardından Moskova'ya getirilip o sırada tasfiye edilmiş NKVD şefi Yejov'un yerini almış Beria'nın karşısına çıkarılır. Yukarıdaki sahne, Anna Larina'nın, her sayfası şaşkınlık yaratan ve düşündüren olaylarla dolu anılarının en ilginç sahnelerinden biridir.   Anna Larina'nın anıları, 1920'lerden 1980'lere kadar, başta kadın ve çocuklar olmak üzere suçlananların yakınlarından haksızlığa uğramış on binlerce insanın kahır dolu hayatlarının izini sürerken, sizleri Stalin döneminin toplama kamplarında, hapishanelerinde ve sonrasındaki uzun rehabilitasyon mücadelesinde trajik bir yolculuğa çıkarıyor.   Yürek acısını göze alabilenler için…


Asla Unutamam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Asla Unutamam


Asla Unutamam Kitabı İndirme Linkleri


Asla Unutamam Pdf İndirme Linkleri

Asla Unutamam Yandex Disk Pdf İndir

Asla Unutamam Google Drive Pdf İndir


Asla Unutamam Epub İndirme Linkleri

Asla Unutamam Yandex Disk Ebup İndir

Asla Unutamam Google Drive Epub İndir


Asla Unutamam Mobi İndirme Linkleri


Asla Unutamam Yandex Disk Mobi İndir

Asla Unutamam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Asla Unutamam Etiketleri

Asla Unutamam kitabı hakkında genel bilgiler, Asla Unutamam kitabının yazarı kimdir, Asla Unutamam kitabının özeti, Asla Unutamam pdf indirme linki, Asla Unutamam epub indirme linki, Asla Unutamam mobi indirme linki, Asla Unutamam kitabını indir, Asla Unutamam kitabı tanıtım bülteni, Asla Unutamam arka kapak yazısı, Asla Unutamam kitabı kaç sayfa, Asla Unutamam hangi yayınevi tarafından basıldı, Asla Unutamam kitabının türü nedir, Asla Unutamam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information