-->

Ankara Yalnızlığı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ankara Yalnızlığı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ankara Yalnızlığı kitabını inceleyeceğiz. İhsan Kurt tarafından yazılan Ankara Yalnızlığı kitabı 2018-03-02 tarihinde yayınlanmıştır. Ankara Yalnızlığı kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AKÇAĞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ankara Yalnızlığı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İhsan Kurt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ankara Yalnızlığı Kitabı Tanıtım Bülteni

İhsan Kurt tarafından kaleme alınmış Ankara Yalnızlığı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tengiz, 'değer'le donanmış insandan bahsediyorsun. Çünkü 'değer' hiçbir şart altında, makamla, mevki ile parayla pulla satın alınamayandır… Anladım, sen kimseden yana değil, hangi düşüncede olursa olsun 'satın alınmayan değerden, satın alınamayan insan'dan yanasın…" "Elbette öyle de denebilir. Lakin 'satın alınamayan' sadece insan değil, insanlığın ortak değerleri de olmalıdır." "Değerleri olan insanlar yaşadığı toprağı vatan yaparlar. Zaten okuduğum, adları "aşk" olan kitaplar da bana hep yavan gelmişti. Galiba aşk biraz da hiç anlatılamayacak ve yazılamayacak olandı. Belki aşkın felsefesi yapılabilirdi ama aşkın kendisi yazılamazdı… Sevginin eksildiği yerde her şey yalnızlığa bürünüyor, sevgilerin donduğu hayatta da her şey karmakarışık oluyor.


Ankara Yalnızlığı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ankara Yalnızlığı


Ankara Yalnızlığı Kitabı İndirme Linkleri


Ankara Yalnızlığı Pdf İndirme Linkleri

Ankara Yalnızlığı Yandex Disk Pdf İndir

Ankara Yalnızlığı Google Drive Pdf İndir


Ankara Yalnızlığı Epub İndirme Linkleri

Ankara Yalnızlığı Yandex Disk Ebup İndir

Ankara Yalnızlığı Google Drive Epub İndir


Ankara Yalnızlığı Mobi İndirme Linkleri


Ankara Yalnızlığı Yandex Disk Mobi İndir

Ankara Yalnızlığı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ankara Yalnızlığı Etiketleri

Ankara Yalnızlığı kitabı hakkında genel bilgiler, Ankara Yalnızlığı kitabının yazarı kimdir, Ankara Yalnızlığı kitabının özeti, Ankara Yalnızlığı pdf indirme linki, Ankara Yalnızlığı epub indirme linki, Ankara Yalnızlığı mobi indirme linki, Ankara Yalnızlığı kitabını indir, Ankara Yalnızlığı kitabı tanıtım bülteni, Ankara Yalnızlığı arka kapak yazısı, Ankara Yalnızlığı kitabı kaç sayfa, Ankara Yalnızlığı hangi yayınevi tarafından basıldı, Ankara Yalnızlığı kitabının türü nedir, Ankara Yalnızlığı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information