-->

Akbaba Meclisi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Akbaba Meclisi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Akbaba Meclisi kitabını inceleyeceğiz. Leif G.W. Persson tarafından yazılan Akbaba Meclisi kitabı 2018-07-02 tarihinde yayınlanmıştır. Akbaba Meclisi kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Akbaba Meclisi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Leif G.W. Persson tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Akbaba Meclisi Kitabı Tanıtım Bülteni

Leif G.W. Persson tarafından kaleme alınmış Akbaba Meclisi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

ALIŞILMADIK BİR HAVA  ALIŞILMADIK BİR CİNAYET  ALIŞILMADIK BİR DEDEKTİF      Sakin bir şehir olan Växjö'da Linda Wallin korkunç bir şekilde öldürülür. Polis akademisinden mezun olmak üzere olan yirmi yaşındaki genç kadın yaşadığı evde fiziksel şiddet görmüş ve tecavüze uğramıştır. Bütün kanıtlar Linda'nın, katilini tanıdığına işaret etmektedir.  Stockholm'deki Ulusal Suç Birimi Merkezi, baş belası olarak görülen Dedektif Başkomiser Evert Bäckström'ü beklenmedik bir şekilde davanın başına getirir. Bäckström bencil, kibirli, sorumsuz, kendisi hariç herkesin aptal olduğunu düşünen, yalnızca balığına ve yakınındaki alkol şişesine güzel hisler besleyebilen, yemek, içmek, uyumak ve masraflarını İsveç hükümetine ödetmekle meşgul bir adamdır.  Medya etraflarına akbaba gibi üşüşmüşken Bäckström'ün ekibi bu dava için canla başla çalışır: İpuçlarını inceler, görgü tanıklarıyla görüşür ve DNA örnekleri toplarlar. Peki tüm bu çabaları Linda cinayetini çözmeleri için yeterli olacak mıdır? 


Akbaba Meclisi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Akbaba Meclisi


Akbaba Meclisi Kitabı İndirme Linkleri


Akbaba Meclisi Pdf İndirme Linkleri

Akbaba Meclisi Yandex Disk Pdf İndir

Akbaba Meclisi Google Drive Pdf İndir


Akbaba Meclisi Epub İndirme Linkleri

Akbaba Meclisi Yandex Disk Ebup İndir

Akbaba Meclisi Google Drive Epub İndir


Akbaba Meclisi Mobi İndirme Linkleri


Akbaba Meclisi Yandex Disk Mobi İndir

Akbaba Meclisi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Akbaba Meclisi Etiketleri

Akbaba Meclisi kitabı hakkında genel bilgiler, Akbaba Meclisi kitabının yazarı kimdir, Akbaba Meclisi kitabının özeti, Akbaba Meclisi pdf indirme linki, Akbaba Meclisi epub indirme linki, Akbaba Meclisi mobi indirme linki, Akbaba Meclisi kitabını indir, Akbaba Meclisi kitabı tanıtım bülteni, Akbaba Meclisi arka kapak yazısı, Akbaba Meclisi kitabı kaç sayfa, Akbaba Meclisi hangi yayınevi tarafından basıldı, Akbaba Meclisi kitabının türü nedir, Akbaba Meclisi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information