-->

Timsahların Sarı Gözleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Timsahların Sarı Gözleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Timsahların Sarı Gözleri kitabını inceleyeceğiz. Katherine Pancol tarafından yazılan Timsahların Sarı Gözleri kitabı 2012-08-01 tarihinde yayınlanmıştır. Timsahların Sarı Gözleri kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Timsahların Sarı Gözleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Katherine Pancol tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Timsahların Sarı Gözleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Katherine Pancol tarafından kaleme alınmış Timsahların Sarı Gözleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu roman Paris'te geçiyor. Yine de yolu timsahlarla kesişiyor. Bu roman kadınları ve erkekleri anlatıyor. Yani bizleri; olmak istediğimiz kişileri, asla olamayacağımız kişileri, belki de bir gün dönüşeceğimiz kişileri… Bir yalanın hikâyesi. Ama aynı zamanda aşkların, dostlukların, ihanetlerin, paranın ve düşlerin de... Kahkahaların ve gözyaşlarının hikâyesi. Bu roman hayatın ta kendisi…


Timsahların Sarı Gözleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Timsahların Sarı Gözleri


Timsahların Sarı Gözleri Kitabı İndirme Linkleri


Timsahların Sarı Gözleri Pdf İndirme Linkleri

Timsahların Sarı Gözleri Yandex Disk Pdf İndir

Timsahların Sarı Gözleri Google Drive Pdf İndir


Timsahların Sarı Gözleri Epub İndirme Linkleri

Timsahların Sarı Gözleri Yandex Disk Ebup İndir

Timsahların Sarı Gözleri Google Drive Epub İndir


Timsahların Sarı Gözleri Mobi İndirme Linkleri


Timsahların Sarı Gözleri Yandex Disk Mobi İndir

Timsahların Sarı Gözleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Timsahların Sarı Gözleri Etiketleri

Timsahların Sarı Gözleri kitabı hakkında genel bilgiler, Timsahların Sarı Gözleri kitabının yazarı kimdir, Timsahların Sarı Gözleri kitabının özeti, Timsahların Sarı Gözleri pdf indirme linki, Timsahların Sarı Gözleri epub indirme linki, Timsahların Sarı Gözleri mobi indirme linki, Timsahların Sarı Gözleri kitabını indir, Timsahların Sarı Gözleri kitabı tanıtım bülteni, Timsahların Sarı Gözleri arka kapak yazısı, Timsahların Sarı Gözleri kitabı kaç sayfa, Timsahların Sarı Gözleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Timsahların Sarı Gözleri kitabının türü nedir, Timsahların Sarı Gözleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information