-->

Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabını inceleyeceğiz. Muzaffer Abayhan tarafından yazılan Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabı 2016-11-16 tarihinde yayınlanmıştır. Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup AKILÇELEN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muzaffer Abayhan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Kitabı Tanıtım Bülteni

Muzaffer Abayhan tarafından kaleme alınmış Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Koltuğunu geriye yaslayıp gözlerini kapamış uykuyu beklerken, morgdaki haliyle Katya çıkageldi gözünün önüne. Metal bir çekmecenin içinde, beyaz bir çarşafa sarılı, dişsiz ağzı açık, gözleri kapalı, yüzünde hâlâ bombardıman uçaklarına karşı bir teyakkuz ifadesi, kıpırtısız yatıyordu. Aytek, o sabah morgda elini çekinerek uzatıp Katya'nın buz gibi alnına koymuş ve onun bir daha dönmemek üzere gittiğini ancak o zaman kavramıştı. Bunu da, ince bir sızıyla ancak şimdi fark ediyordu. Annesinin ölüsünü gözünün önünden uzaklaştırmaya çalıştı, ama başaramadı. Katya metal çekmecenin içinde kazık gibi doğruldu, kafasını mekanik bir hareketle Aytek'e doğru çevirdi. Gözleri hâlâ kapalı, yüzü kıpırtısızdı. Açık ağzından, bir hoparlörden çıkar gibi çıktı sözcükler: " 'Geberemedin bir türlü!' diyordun. Bak, geberdim işte!"   Deniz kıyısında insanlar görürsünüz; kimi iskeleden oltasını sallamış balık bekler, kimi paçalarını sıvamış kumsalda yürür, kimi de yelkenleri fora etmiş bir martı gibi süzülür ufka doğru. Herkese verecek bir şeyleri vardır denizin. Muzaffer Abayhan, hüznü gülümseyerek yaşatan usta işi bir mizah, sade, akıcı bir dil ve sağlam bir kurguyla, bilgiçlik taslamadan, gevezelik etmeden öyküler yazıyor. Bir solukta okunan, şaşırtıcı bir biçimde biten, sarsıcı, akılda kalıcı öyküler… Deniz gibi öyküler…


Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu


Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Kitabı İndirme Linkleri


Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Pdf İndirme Linkleri

Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Yandex Disk Pdf İndir

Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Google Drive Pdf İndir


Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Epub İndirme Linkleri

Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Yandex Disk Ebup İndir

Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Google Drive Epub İndir


Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Mobi İndirme Linkleri


Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Yandex Disk Mobi İndir

Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu Etiketleri

Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabı hakkında genel bilgiler, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabının yazarı kimdir, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabının özeti, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu pdf indirme linki, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu epub indirme linki, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu mobi indirme linki, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabını indir, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabı tanıtım bülteni, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu arka kapak yazısı, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabı kaç sayfa, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu hangi yayınevi tarafından basıldı, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabının türü nedir, Talihsiz Katya'nın Hayırsız Oğlu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information