-->

Sula Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sula Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sula kitabını inceleyeceğiz. Toni Morrison tarafından yazılan Sula kitabı 2018-08-06 tarihinde yayınlanmıştır. Sula kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sula hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Toni Morrison tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sula Kitabı Tanıtım Bülteni

Toni Morrison tarafından kaleme alınmış Sula kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Edebiyat tarihine armağan ettiği ölümsüz karakterler ve çarpıcı kurgularla dünya edebiyatının önde gelen isimlerinden, Nobel ve Pulitzer ödüllü yazar Toni Morrison ırk ve cinsiyet ayrımcılığını görünür kılan romanlarıyla okurların belleğinde eşsiz bir yer edinmiştir.   Kadın olmanın kuşatılmışlığını birlikte, yoksulluk ve yoksunluk içinde büyürken öğrenen iki kız arkadaş üzerinden suçu dahi paylaşmanın, aşkın ve ihanetin çarpıcı hikâyesi Morrison'un şiirsel dilinde hayat buluyor. Toplumsal normları kabullenişle, kendini bulma ve özgürleşme çabasının çelişkisi dönemin çetin atmosferinde gitgide çözümsüz bir hal alırken, farklı olana karşı duyulan korkunun birleştirici gücü Morrison'un usta kalemiyle gözler önüne seriliyor.   Güvendikçe yara almanın, sahiplenişin yarattığı esaret korkusunun, yaralara ama en çok da yaralayanlara duyulan özlemin, bütün olma, tamamlanma arayışının ve her şeye rağmen ayakta kalmanın; kadın olmanın incelikli hikâyesi: Sula.


Sula Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sula


Sula Kitabı İndirme Linkleri


Sula Pdf İndirme Linkleri

Sula Yandex Disk Pdf İndir

Sula Google Drive Pdf İndir


Sula Epub İndirme Linkleri

Sula Yandex Disk Ebup İndir

Sula Google Drive Epub İndir


Sula Mobi İndirme Linkleri


Sula Yandex Disk Mobi İndir

Sula Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sula Etiketleri

Sula kitabı hakkında genel bilgiler, Sula kitabının yazarı kimdir, Sula kitabının özeti, Sula pdf indirme linki, Sula epub indirme linki, Sula mobi indirme linki, Sula kitabını indir, Sula kitabı tanıtım bülteni, Sula arka kapak yazısı, Sula kitabı kaç sayfa, Sula hangi yayınevi tarafından basıldı, Sula kitabının türü nedir, Sula kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information