-->

Özür Dilerim Çok Sevdim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Özür Dilerim Çok Sevdim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Özür Dilerim Çok Sevdim kitabını inceleyeceğiz. Tolga Akyıldız tarafından yazılan Özür Dilerim Çok Sevdim kitabı 2014-01-21 tarihinde yayınlanmıştır. Özür Dilerim Çok Sevdim kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ESEN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Özür Dilerim Çok Sevdim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tolga Akyıldız tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Özür Dilerim Çok Sevdim Kitabı Tanıtım Bülteni

Tolga Akyıldız tarafından kaleme alınmış Özür Dilerim Çok Sevdim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gazeteci - Yazar Tolga Akyıldız'ın ilk kitabı "Özür Dilerim Çok Sevdim" gerçek aşkın peşinde olan bir adamın, kadınlar, ilişkiler, ayrılık, gitmek, kalmak ve ölüm üzerine öykülerinden oluşuyor. Özür Dilerim Çok Sevdim, hem öyküsünün hem çizimlerin derinliği ile okurları etkileyecek ve ilişkilere dair yeni sorular sorulmasını sağlayacak. Tolga Akyıldız'ın öykülerine genç kuşağın başarılı ressamlarından Eliff Karadayı'nın çizimleri eşlik ediyor. "Bu kitapta; çok sevmiş, sevdiğinde kalbini ardına kadar açmış, becerebildiği kadarıyla kendini sevdiği kadının yerine koymuş, bu nedenle çok yara almış ama yine de sevmekten yılmamış bir adamın hikâyesini okuyacaksınız. Yaptığı iyi şeylere; kendine zarar verişlerine ve hatalarına da şahit olacaksınız. Aşkın bir efendi-köle ya da iktidar oyunu olmadığına inanan; 'beni büyütmeyen, değiştirmeyen; kendimi sorgulatmayan şey aşk değildir' diyen biriyseniz kendinizden izler bulmanız da mümkün… İşin ilginç yanı; öyle biri değilseniz bile sizden izler var bu kitapta. Bu kitaptaki adam da sizin gibi çelişkileri olan bir insan çünkü. Hayatın kendisi gibi..."


Özür Dilerim Çok Sevdim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Özür Dilerim Çok Sevdim


Özür Dilerim Çok Sevdim Kitabı İndirme Linkleri


Özür Dilerim Çok Sevdim Pdf İndirme Linkleri

Özür Dilerim Çok Sevdim Yandex Disk Pdf İndir

Özür Dilerim Çok Sevdim Google Drive Pdf İndir


Özür Dilerim Çok Sevdim Epub İndirme Linkleri

Özür Dilerim Çok Sevdim Yandex Disk Ebup İndir

Özür Dilerim Çok Sevdim Google Drive Epub İndir


Özür Dilerim Çok Sevdim Mobi İndirme Linkleri


Özür Dilerim Çok Sevdim Yandex Disk Mobi İndir

Özür Dilerim Çok Sevdim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Özür Dilerim Çok Sevdim Etiketleri

Özür Dilerim Çok Sevdim kitabı hakkında genel bilgiler, Özür Dilerim Çok Sevdim kitabının yazarı kimdir, Özür Dilerim Çok Sevdim kitabının özeti, Özür Dilerim Çok Sevdim pdf indirme linki, Özür Dilerim Çok Sevdim epub indirme linki, Özür Dilerim Çok Sevdim mobi indirme linki, Özür Dilerim Çok Sevdim kitabını indir, Özür Dilerim Çok Sevdim kitabı tanıtım bülteni, Özür Dilerim Çok Sevdim arka kapak yazısı, Özür Dilerim Çok Sevdim kitabı kaç sayfa, Özür Dilerim Çok Sevdim hangi yayınevi tarafından basıldı, Özür Dilerim Çok Sevdim kitabının türü nedir, Özür Dilerim Çok Sevdim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information