-->

Kırk Makale Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kırk Makale Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kırk Makale kitabını inceleyeceğiz. Murat Nazlı tarafından yazılan Kırk Makale kitabı 2019-05-06 tarihinde yayınlanmıştır. Kırk Makale kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup NAZENİN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kırk Makale hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Nazlı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kırk Makale Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Nazlı tarafından kaleme alınmış Kırk Makale kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Büyük Ortadoğu Projesi bütün bu sonuçların seyrine göre geliştirildi ve hayata geçirildi. Tunus'ta başlayan ve Suriye'de iflas eden "Arap Baharı" yüzbinlere insanın canına mal oldu. Tekfirci örgütlerle birlikte topyekûn başlatılan yıkım harekâtı bütün acılara rağmen İsrail-ABD ve onların bölgedeki işbirlikçileri için yenilgiye dönüştü. Son 8 yılın bilançosu tam olarak nedir bilinmiyor. Medyanın bütün bu olup bitenlere karşı kör-sağır-dilsiz tutumu, halkın doğru haber alma hakkı gasp edildi. Yazarların büyük bir kısmı şer ittifakın hizmetine girdi ve kalemlerini dünyalık menfaatleri uğruna sattılar. Böyle bir süreçte gazetecilik yapmak oldukça zordur. Hele hele egemen gücün aktardığının tersini dile getirmek kolay değildir. Murat NAZLI böyle bir süreçte egemen güçlere boyun eğmeyen ve toplumun doğru haber alma hakkını savunan bir gazetecidir. Bölgedeki gelişmeleri kısıtlı imkanlarla da olsa dile getirmekle kalmamış, yaptığı analizlerin çeşitli haber kaynaklarında makale halinde yayınlanmasını başarmıştır. Yukarıda özetle ele aldığım gelişmeleri daha iyi anlamak için 40 MAKALE'yi okumak gerekir. Eğer doğruları okuma-öğrenme gibi bir çabamız olmazsa, egemen güçlerin kurguladığı oyunun ya birer figüranı oluruz, ya da sadece seyirci kalırız. Sahnede "rol çalan"ları da kahraman olarak görürüz. Batı Emperyalizmi ve İsrail'in de istediği budur.


Kırk Makale Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kırk Makale


Kırk Makale Kitabı İndirme Linkleri


Kırk Makale Pdf İndirme Linkleri

Kırk Makale Yandex Disk Pdf İndir

Kırk Makale Google Drive Pdf İndir


Kırk Makale Epub İndirme Linkleri

Kırk Makale Yandex Disk Ebup İndir

Kırk Makale Google Drive Epub İndir


Kırk Makale Mobi İndirme Linkleri


Kırk Makale Yandex Disk Mobi İndir

Kırk Makale Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kırk Makale Etiketleri

Kırk Makale kitabı hakkında genel bilgiler, Kırk Makale kitabının yazarı kimdir, Kırk Makale kitabının özeti, Kırk Makale pdf indirme linki, Kırk Makale epub indirme linki, Kırk Makale mobi indirme linki, Kırk Makale kitabını indir, Kırk Makale kitabı tanıtım bülteni, Kırk Makale arka kapak yazısı, Kırk Makale kitabı kaç sayfa, Kırk Makale hangi yayınevi tarafından basıldı, Kırk Makale kitabının türü nedir, Kırk Makale kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information