-->

Keşke Senden Nefret Edebilseydim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Keşke Senden Nefret Edebilseydim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabını inceleyeceğiz. Lucy Christopher tarafından yazılan Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabı 2014-08-05 tarihinde yayınlanmıştır. Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Keşke Senden Nefret Edebilseydim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lucy Christopher tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Keşke Senden Nefret Edebilseydim Kitabı Tanıtım Bülteni

Lucy Christopher tarafından kaleme alınmış Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ben seni görmeden önce sen beni gördün. Bir kız: Gemma, havalimanında, ailesiyle tatile çıkmak üzere. Gözlerinde öyle bir bakış vardı ki… Bir adam: Ty, salaş, bronz tenli, olgun görünümlü, nedense tanıdık, gözleri buz gibi mavi. Sanki beni istiyormuşsun gibi. Kız ailesinden uzaklaşıyor. Bir anlığına. Adam onun kahvesinin parasını ödüyor. Ve içine ilaç atıyor. Hem de çok uzun süredir. Gemma ne olduğunu anlamadan Ty onu alıp götürüyor. Kumlara ve sıcağa. Boşluğa ve kimsesizliğe. Hiçliğe. Ve onu sevmesini bekliyor. Kurbanın, kendisini kaçırana yazdığı bir mektup olan Keşke Senden Nefret Edebilseydim Gemma'nın hayatta kalmaya dair ümitsizlik dolu öyküsü. Gemma'nın bedenini çalan Ty, genç kızın içinde çığlık atan tüm içgüdülere rağmen kalbini de çalmayı başarabilecek mi? "Yıldırımın tüm gerilimi, gök gürültüsünün tüm dehşeti. Büyüleyici, korkutucu ve güzel bir kitap." John Marsden "Duygusal açıdan çok saf bir macera. Hapsedilmeye ve ilişkilerin gücüne dair müthiş bir öykü." Publishers Weekly "Sarsıcı, yürek burkucu ve bir o kadar güzel." School Library Journal


Keşke Senden Nefret Edebilseydim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Keşke Senden Nefret Edebilseydim


Keşke Senden Nefret Edebilseydim Kitabı İndirme Linkleri


Keşke Senden Nefret Edebilseydim Pdf İndirme Linkleri

Keşke Senden Nefret Edebilseydim Yandex Disk Pdf İndir

Keşke Senden Nefret Edebilseydim Google Drive Pdf İndir


Keşke Senden Nefret Edebilseydim Epub İndirme Linkleri

Keşke Senden Nefret Edebilseydim Yandex Disk Ebup İndir

Keşke Senden Nefret Edebilseydim Google Drive Epub İndir


Keşke Senden Nefret Edebilseydim Mobi İndirme Linkleri


Keşke Senden Nefret Edebilseydim Yandex Disk Mobi İndir

Keşke Senden Nefret Edebilseydim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Keşke Senden Nefret Edebilseydim Etiketleri

Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabı hakkında genel bilgiler, Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabının yazarı kimdir, Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabının özeti, Keşke Senden Nefret Edebilseydim pdf indirme linki, Keşke Senden Nefret Edebilseydim epub indirme linki, Keşke Senden Nefret Edebilseydim mobi indirme linki, Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabını indir, Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabı tanıtım bülteni, Keşke Senden Nefret Edebilseydim arka kapak yazısı, Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabı kaç sayfa, Keşke Senden Nefret Edebilseydim hangi yayınevi tarafından basıldı, Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabının türü nedir, Keşke Senden Nefret Edebilseydim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information