-->

Kara Prizma Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kara Prizma Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kara Prizma kitabını inceleyeceğiz. Brent Weeks tarafından yazılan Kara Prizma kitabı 2019-02-22 tarihinde yayınlanmıştır. Kara Prizma kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kara Prizma hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Brent Weeks tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kara Prizma Kitabı Tanıtım Bülteni

Brent Weeks tarafından kaleme alınmış Kara Prizma kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Son yılların en güçlü fantastik serilerinden Işıkyaratan, ilk kitabı Kara Prizma'yla başlıyor.   "Kara Prizma, unutulmaz karakterleriyle, sürekli şaşırtan hikâyesiyle ve kesilmeyen aksiyonuyla beni ilk sayfasından itibaren esir aldı." —TERRY BROOKS   "Brent Weeks'in bu kadar iyi olması canımı sıkıyor." —PETER V. BRETT   Işığın, tüm büyülerin kaynağı olduğu bir dünyada, Gavin Guile ışığın kırılımındaki tüm renkleri kullanabilen, barışın ve gücün odağındaki Prizma'dır. Halkın imparatoru ve dini lideri olan Prizma, büyünün dengesini sağlamakla yükümlüdür. Ancak Prizmaların ömürleri çok kısadır.   Gavin Guile da tam olarak ne kadar ömrü kaldığını biliyordu. Zekâsı, adaleti ve elinde bulundurduğu güçle görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiren Gavin'in Prizma olarak süresi dolmadan gerçekleştirmek istediği beş şey vardı. Ancak bir oğlunun olması bunlara dahil değildi.   Uzak bir Satraplık'ta bir oğlu olduğunu öğrenen Gavin ya oğlunun iyiliğini ya da bugüne kadar kurduğu düzeni seçmek zorunda kalacaktı. Bu uğurda vereceği kararlar Gavin'in karanlık sırlarını ortaya çıkaracak ve geçmişiyle yüzleşmesine neden olacaktı.   David Gemmell En İyi Fantazi Romanı Ödülü adayı


Kara Prizma Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kara Prizma


Kara Prizma Kitabı İndirme Linkleri


Kara Prizma Pdf İndirme Linkleri

Kara Prizma Yandex Disk Pdf İndir

Kara Prizma Google Drive Pdf İndir


Kara Prizma Epub İndirme Linkleri

Kara Prizma Yandex Disk Ebup İndir

Kara Prizma Google Drive Epub İndir


Kara Prizma Mobi İndirme Linkleri


Kara Prizma Yandex Disk Mobi İndir

Kara Prizma Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kara Prizma Etiketleri

Kara Prizma kitabı hakkında genel bilgiler, Kara Prizma kitabının yazarı kimdir, Kara Prizma kitabının özeti, Kara Prizma pdf indirme linki, Kara Prizma epub indirme linki, Kara Prizma mobi indirme linki, Kara Prizma kitabını indir, Kara Prizma kitabı tanıtım bülteni, Kara Prizma arka kapak yazısı, Kara Prizma kitabı kaç sayfa, Kara Prizma hangi yayınevi tarafından basıldı, Kara Prizma kitabının türü nedir, Kara Prizma kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information