-->

Günah Şehri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Günah Şehri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Günah Şehri kitabını inceleyeceğiz. Hella S. Haasse tarafından yazılan Günah Şehri kitabı 2011-11-02 tarihinde yayınlanmıştır. Günah Şehri kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup HELİKOPTER YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Günah Şehri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hella S. Haasse tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Günah Şehri Kitabı Tanıtım Bülteni

Hella S. Haasse tarafından kaleme alınmış Günah Şehri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Helikopter nasıl gururlanır? İşte tam da böyle gururlanmak gerekir. Hollanda edebiyatının Büyük Hanımefendisi Hella Serafia Haasse'yi ilk kez Türkçede yayınlayarak. 2 Şubat 1918 doğumlu Haasse. Hayatının ilk yirmi yılını Hollanda sömürgesi olan Batı Hint Adaları yani bugünkü Endonezya'da geçirdi. Birçok romanı, özellikle de ilk romanı Oeroeg bu ülkede geçer. Ancak Haasse'ye büyük ününü kazandıran tür, tarihsel roman oldu. Başta da elinizde tuttuğunuz kitap, Günah Şehri. 1952'de yayınlanan bu roman, okuyan görecektir, müthiş bir ayrıntı ustalığının, araştırma ve okumanın eseri. On altıncı yüzyıl, İtalya. Rönesansın bildiğimiz tüm kişilikleri bu romanda: Machiavelli, Guicciardini, Michelangelo, Este'ler, Bembo, ve en başta da, talihsiz Giovanni Borgia. Bir başka gurur kaynağı daha var bu kitaba ilişkin, Ayşen Anadol'un muhteşem çevirisi. Yani, biz mutluyuz bu kitap sayesinde. Uçabiliriz havalara.


Günah Şehri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Günah Şehri


Günah Şehri Kitabı İndirme Linkleri


Günah Şehri Pdf İndirme Linkleri

Günah Şehri Yandex Disk Pdf İndir

Günah Şehri Google Drive Pdf İndir


Günah Şehri Epub İndirme Linkleri

Günah Şehri Yandex Disk Ebup İndir

Günah Şehri Google Drive Epub İndir


Günah Şehri Mobi İndirme Linkleri


Günah Şehri Yandex Disk Mobi İndir

Günah Şehri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Günah Şehri Etiketleri

Günah Şehri kitabı hakkında genel bilgiler, Günah Şehri kitabının yazarı kimdir, Günah Şehri kitabının özeti, Günah Şehri pdf indirme linki, Günah Şehri epub indirme linki, Günah Şehri mobi indirme linki, Günah Şehri kitabını indir, Günah Şehri kitabı tanıtım bülteni, Günah Şehri arka kapak yazısı, Günah Şehri kitabı kaç sayfa, Günah Şehri hangi yayınevi tarafından basıldı, Günah Şehri kitabının türü nedir, Günah Şehri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information