-->

Bu Adamın İtirafları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bu Adamın İtirafları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bu Adamın İtirafları kitabını inceleyeceğiz. Jodi Ellen Malpas tarafından yazılan Bu Adamın İtirafları kitabı 2016-07-25 tarihinde yayınlanmıştır. Bu Adamın İtirafları kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ASPENDOS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bu Adamın İtirafları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jodi Ellen Malpas tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bu Adamın İtirafları Kitabı Tanıtım Bülteni

Jodi Ellen Malpas tarafından kaleme alınmış Bu Adamın İtirafları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hayatımda olup biten her şey beni sana getirdi, Ava. Bu bir ömür sürdü ama sonunda ait olduğum yeri buldum."   Tutkulu aşkın başladığı yer olan Manor, Ava ve Jesse'nin en mutlu olmaları gereken günde misafirlerle dolup taşmıştı. Ava, Jesse'yi olduğu gibi kabul etmişti ve onu değiştirmek de istemiyordu. Aşkları çok büyük, bağları çok güçlüydü ancak Ava bu adamı daha fazla tanıdıkça daha fazla soru ortaya çıkıyordu. Jesse Ward, Ava'nın tanıdığı adam olmayabilirdi. Bu adam, onu nasıl kendinden geçirip büyüleyeceğini çok iyi biliyordu ama aynı zamanda Ava'yı çaresizliğe mi sürüklüyordu? Artık Bu Adamın İtirafları'nı dinleme vakti geldi…


Bu Adamın İtirafları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bu Adamın İtirafları


Bu Adamın İtirafları Kitabı İndirme Linkleri


Bu Adamın İtirafları Pdf İndirme Linkleri

Bu Adamın İtirafları Yandex Disk Pdf İndir

Bu Adamın İtirafları Google Drive Pdf İndir


Bu Adamın İtirafları Epub İndirme Linkleri

Bu Adamın İtirafları Yandex Disk Ebup İndir

Bu Adamın İtirafları Google Drive Epub İndir


Bu Adamın İtirafları Mobi İndirme Linkleri


Bu Adamın İtirafları Yandex Disk Mobi İndir

Bu Adamın İtirafları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bu Adamın İtirafları Etiketleri

Bu Adamın İtirafları kitabı hakkında genel bilgiler, Bu Adamın İtirafları kitabının yazarı kimdir, Bu Adamın İtirafları kitabının özeti, Bu Adamın İtirafları pdf indirme linki, Bu Adamın İtirafları epub indirme linki, Bu Adamın İtirafları mobi indirme linki, Bu Adamın İtirafları kitabını indir, Bu Adamın İtirafları kitabı tanıtım bülteni, Bu Adamın İtirafları arka kapak yazısı, Bu Adamın İtirafları kitabı kaç sayfa, Bu Adamın İtirafları hangi yayınevi tarafından basıldı, Bu Adamın İtirafları kitabının türü nedir, Bu Adamın İtirafları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information