-->

Belleğin Kuytularından Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Belleğin Kuytularından Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Belleğin Kuytularından kitabını inceleyeceğiz. Hilmi Yavuz tarafından yazılan Belleğin Kuytularından kitabı 2016-02-09 tarihinde yayınlanmıştır. Belleğin Kuytularından kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup TİMAŞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Belleğin Kuytularından hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hilmi Yavuz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Belleğin Kuytularından Kitabı Tanıtım Bülteni

Hilmi Yavuz tarafından kaleme alınmış Belleğin Kuytularından kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Belleğin Kuytularından ile gerçekten zor, ama o ölçüde de talihsiz bir işe giriştiğimin ta başından beri farkındayım. Bu portrelerin arasında dost olduklarım da, olmadıklarım da var çünkü... 'Zor' olan dostları yazmak, talihsiz olan da dost olmayanları. Ama şunu da belirtmeliyim: Dostlarımı yazarken de dost olmayanları yazarken de, kendimce ve olabildiği kadarıyla mesafeli ve soğukkanlı olmaya çalıştım. Yine de, ironi ve mizahtan, hem dostların hem de dost olmayanların hisselerine düşeni aldıklarını söylemeliyim. Bu konuda hiç de mesafeli davranmadım. Duvarcılıkta, taşı gediğine koymak esastır!" Behçet Necatigil, Hasan Âli Yücel, Atilla İlhan, Şakir Eczacıbaşı, Fethi Gemuhluoğlu, Kemal Tahir, Orhan Pamuk, Doğan Hızlan, Cemil Meriç, Turgut Cansever, Cemal Süreya, Sezai Karakoç, Tarık Buğra, Halit Refiğ… Edebiyata, sanata, kısaca kültür hayatımıza yön vermiş portreler, Hilmi Yavuz'un düşünce ve dil ustalığıyla okurlarla buluşuyor.


Belleğin Kuytularından Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Belleğin Kuytularından


Belleğin Kuytularından Kitabı İndirme Linkleri


Belleğin Kuytularından Pdf İndirme Linkleri

Belleğin Kuytularından Yandex Disk Pdf İndir

Belleğin Kuytularından Google Drive Pdf İndir


Belleğin Kuytularından Epub İndirme Linkleri

Belleğin Kuytularından Yandex Disk Ebup İndir

Belleğin Kuytularından Google Drive Epub İndir


Belleğin Kuytularından Mobi İndirme Linkleri


Belleğin Kuytularından Yandex Disk Mobi İndir

Belleğin Kuytularından Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Belleğin Kuytularından Etiketleri

Belleğin Kuytularından kitabı hakkında genel bilgiler, Belleğin Kuytularından kitabının yazarı kimdir, Belleğin Kuytularından kitabının özeti, Belleğin Kuytularından pdf indirme linki, Belleğin Kuytularından epub indirme linki, Belleğin Kuytularından mobi indirme linki, Belleğin Kuytularından kitabını indir, Belleğin Kuytularından kitabı tanıtım bülteni, Belleğin Kuytularından arka kapak yazısı, Belleğin Kuytularından kitabı kaç sayfa, Belleğin Kuytularından hangi yayınevi tarafından basıldı, Belleğin Kuytularından kitabının türü nedir, Belleğin Kuytularından kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information